Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Кондензна помпа ASPEN MAX HI-FLOW 1.7L

Кондензна помпа ASPEN MAX HI-FLOW 1.7L

240,00 лв.

Код: Кондензна помпа ASPEN MAX HI-FLOW 1.7Lbc Категория:

Описание

Кондензната помпа ASPEN MAX HI-FLOW 1.7L е иновационен продукт, проектиран да осигури значителна производителност и надеждност, идеален за климатични системи и охладителни приложения. С максимален дебит от 550L/h и максимални височини до 5 метра, тя е перфектно решение за всяко приложение, което изисква ефективно управление на кондензата. Научете повече за нейните предимства и спецификации, и открийте защо ASPEN MAX HI-FLOW е предпочитаният избор на специалисти и техници.

Характеристики на ASPEN MAX HI-FLOW 1.7L

Тази кондензна помпа с резервоар от 1.7L може да справи с обхват до 733 kW / 2.5m Btu/h, което я прави идеална за по-големи климатични системи. Разгледайте ключовите характеристики:

  • Идеална за инсталации с висок капацитет.
  • Предлага надеждност и дълготрайност, проектирана за интензивни условия на работа.
  • Компактни размери, лесна инсталация и поддръжка.

Технологичен напредък

Помпата е проектирана с иновационни технологии, които позволяват ефективно източване на конденз. Тя разполага с автоматичен прекъсвач, който предотвратява преливане на вода, осигурявайки безопасност и удобно ползване.

Монтаж и експлоатация

Инсталацията на ASPEN MAX HI-FLOW е изключително проста, благодарение на ясните указания и необходимите аксесоари включени в комплекта. Оперативната процедура е безшумна и ефективна, което я прави идеална за всякакви помещения, включително офиси, домове и промишлени обекти.

Предимства на кондензните помпи

Использването на кондензни помпи като ASPEN MAX HI-FLOW предоставя редица предимства, които увеличават тяхната стойност за потребителя:

  • Увеличава ефективността на целия климатичен цикъл.
  • Минимизира риска от влага и мухъл в помещението.
  • Подобрява въздушния поток и комфорт.

Как да изберете правилната кондензна помпа?

Важно е да знаете каква точно мощност и дебит е необходима за вашето приложение. ASPEN MAX HI-FLOW предлага гъвкавост и разнообразие от решения, които могат да отговорят на индивидуалните нужди на потребителите и професионалистите.

Често задавани въпроси

Разбира се, много потребители имат въпроси относно избора и поддръжката на кондензни помпи. Важно е да се запознаете с основните аспекти и да се консултирате с експерти при нужда.

Някои от основните въпроси включват:

  • Как да инсталирам кондензната помпа?
  • Каква поддръжка е необходима?
  • Как да разпозная, че помпата не работи правилно?

Обобщение

Кондензната помпа ASPEN MAX HI-FLOW 1.7L е идеалният избор за професионалисти и любители, които търсят надеждно решение за управление на конденз. С нейния мощен капацитет и интуитивен дизайн, можете да бъдете сигурни, че ще получите максимално представяне за всяко климатично приложение.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!