Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вентилаторен конвектор за скрит монтаж с челно засмукване FX – CB 930

Вентилаторен конвектор за скрит монтаж с челно засмукване FX – CB 930

990,00 лв.

Код: 01093008bc Категория:

Описание

Вентилаторен конвектор за скрит монтаж с челно засмукване FX – CB 930 е идеалното решение за осигуряване на комфорт във вашия дом или офис. С практичния си дизайн и модерен вид, той лесно се вписва във всяко пространство, без да нарушава интериора. Конвекторът е проектиран с две настройваеми жалузи, които позволяват прецизно насочване на въздуха в желаната посока, осигурявайки оптимална температура и удобство.

Основни характеристики на вентилаторния конвектор

Трансформатор за 6 скорости е ключова особина на модела FX – CB 930, позволяваща на потребителя да контролира интензивността на въздушния поток. Дистанционното управление е опция, което добавя удобство, позволяващо регулиране от разстояние.

Дренажна система

Удобно решение за управление на конденза: дренажната фуния позволява бърза връзка с кондензоотвеждащата линия, като по този начин предотвратява натрупването на влага и обезпечава дълготрайна работа на устройството.

Лесно обслужване и поддръжка

Филтърът на подвижни опори е специално проектиран за лесно обслужване. Потребителите могат лесно да сменят или почистват филтъра, осигурявайки максимално ефективно функциониране на конвектора.

Аксесоари и опции

Подходящ за разнообразие от приложения, FX – CB 930 предлага много различни версии и опции, благодарение на богатата гама от аксесоари. Стоманените части с предварително маркирани и изрязани отвори осигуряват уникална гъвкавост при инсталация.

Предимства на вентилаторния конвектор

С иновационен дизайн и висока производителност, FX – CB 930 предлага много предимства:

  • Енергийна ефективност
  • Ниски нива на шум
  • Оптимално разпределение на въздуха
  • Индивидуални настройки за максимален комфорт

Подходящ за всякакъв вид помещения – от малки стаи до големи офис пространства, вентилаторният конвектор с челно засмукване е перфектният избор за всеки, който цени комфорт и качество. Изберете FX – CB 930 и се насладете на перфектната атмосфера всеки ден изцяло!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!