Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вентилаторен конвектор за скрит монтаж с челно засмукване FX – CB 830

Вентилаторен конвектор за скрит монтаж с челно засмукване FX – CB 830

930,00 лв.

Код: 01083008bc Категория:

Описание

Вентилаторният конвектор за скрит монтаж с челно засмукване FX – CB 830 е иновация в сферата на климатизацията. Подходящ е за всякакви интериори, придавайки модерен вид и стил. Неговият практичен дизайн осигурява не само отлична производителност, но и естетичен вид, който се вписва лесно в помещения с различни стилове.

Уникална Функционалност и Практичност

Конвекторът има две настроими жалузи, които позволяват насочване на въздуха в желаната посока. Това е особено полезно в ситуации, когато искате да охлаждате или отоплявате конкретна част от стаята. Благодарение на гъвкавите настройки, можете да контролирате потока на въздуха според нуждите си.

Шест скорости за оптимална комфорт

С трансформатора за 6 скорости, FX – CB 830 осигурява перфектен баланс между комфорт и икономия на енергия. Можете да изберете точната скорост на работа, за да получите желаната температура, независимо от сезона.

Ефективно отстраняване на конденз

Дренажната фуния за конденз е проектирана с бърза връзка с кондензоотвеждащата линия. Така лесно можете да отстраните ненужната влага, което е особено важно за поддържане на чистотата и хигиената в помещението.

Лесно обслужване и поддръжка

Филтърът на подвижни опори гарантира лесна поддръжка. Системата е проектирана така, че да можете лесно да сменяте или почиствате филтъра, без да е необходимо да се обаждате на специалист. Това спестява време и пари, осигурявайки ви завидно висока производителност през годините.

Разнообразие от аксесоари

Стоманените части на вентилационния конвектор идват с предварително маркирани и изрязани отвори, което го прави изключително гъвкаво при инсталация. Можете да изберете от широката гама аксесоари за да персонализирате уреда според вашите предпочитания и нужди.

Важно значение за качеството на въздуха

Чистият въздух е от решаващо значение за здравето на всеки. Чрез поддържането на правилна температура и влажност, вентилаторният конвектор FX – CB 830 помага за справяне с алергии и подобрява общото самочувствие.

Подходящ за всякакви помещения

Независимо дали става въпрос за дом, офис или търговско пространство, FX – CB 830 предоставя идеалното решение за климатизация. С модерен дизайн и висока производителност, той лесно се адаптира към нуждите на всяко помещение.

Инсталация и поддръжка

Без значение къде решите да инсталирате конвектора, той е проектиран с идеята за лапидарност и гъвкавост. Можете лесно да адаптирате конектора спрямо наличното пространство и да го управлявате с минимални усилия.

Енергийна ефективност

С FX – CB 830 не само, че получавате отлична климатизация, но и спестявате средства от сметките си за електричество. Инженерите, стоящи зад дизайна и производството на тази машина, са се фокусирали върху енергийната ефективност, за да осигурят максимални ползи за потребителите.

В обобщение, вентилаторният конвектор FX – CB 830 за скрит монтаж комбинира стил, функционалност и икономия на енергия. Инвестирайки в него, вие инвестирайте в комфорт и качество на живот.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!