Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Gree Airy GWH24AVEXF-K6DNA1A

Инверторен климатик Gree Airy GWH24AVEXF-K6DNA1A

2400,00 лв.

Код: 2510168bt Категория:

Описание

Добре дошли в света на инверторните климатици, където комфортът и енергийна ефективност се съчетават в инновационно решение – Gree Airy GWH24AVEXF-K6DNA1A. Сгушен в стилен дизайн, този климатик предлага не само естетически привлекателно оформяне, но и мощни характеристики, за да осигури оптимална температура във вашия дом или офис.

Основни функции на инверторния климатик Gree Airy GWH24AVEXF-K6DNA1A

Този инверторен климатик е създаден за да покрива нуждите на помещения до 48 кв. м, предлагайки мощност на охлаждане от 1.0 до 8.9 kW. С енергиен клас A+++ / A++, той осигурява висока производителност с минимални разходи за електрическа енергия. Перфектно решение, не само за горещите летни дни, но и за студените зимни месеци, благодарение на мощната отоплителна функция.

Овладяване на температурите

С Gree Airy, вие имате абсолютен контрол над климатичните условия у вас. Мощността на охлаждане варира от 1.0 kW до максимални 8.9 kW, докато отоплителната мощност достига до 9.5 kW, създавайки уютната среда, от която се нуждаете. Работните температури на охлаждане варират от -15 до 50 °C, а на отопление – от -25 до 30 °C, което го прави идеален за всякакви метеорологични условия.

Wi-Fi свързаност и управление

С вграден Wi-Fi модул, можете да управлявате инверторния климатик чрез вашето мобилно устройство. Независимо дали сте у дома или на път, вие можете да зададете желаната температура и да проследите консумацията на енергия с едно натискане на бутона. Тази иновация е особено удобна за спестяване на енергия и създаване на индивидуален комфорт.

Параметри и спецификации

Gree Airy е проектиран не само да предлага мощност и ефективност, но и да се вписва перфектно във вашия интериор. Вътрешното тяло е компактен и стилен, с размери 347 x 1110 x 357 мм и тегло 17.5 кг. Външното тяло, с размери 660 x 958 x 402 мм и тегло 42.5 кг, е проектирано да работи тихо и ефективно. Нивото на шум е минимално – от 37 dB на безшумно, до 60 dB на стандартно охлаждане и отопление, така че можете да се наслаждавате на спокойствието в дома си.

Енергийна ефективност и екологичность

Със SEER 8.5 и SCOP 4.6, Gree Airy е ефективно решение, което може да намали вашите разходи за енергия. Освен това, климатикът използва хладилен агент R-32, който е по-екологичен и с по-нисък влог за глобално затопляне в сравнение с по-стари агенти, което го прави не само икономически, но и екологичен избор.

Гаранционен срок и поддръжка

Този климатик идва с гаранция от 24 месеца, което ви осигурява спокойствие в случай на технически проблеми. Поддръжката е лесна и достъпна, което увеличава дълготрайността и надеждността на устройството.

Заключение: Gree Airy GWH24AVEXF-K6DNA1A е идеалният климатик за модерния дом, съчетаващ стил, мощност и ефективност. Не оставяйте комфорта на случайността – изберете Gree Airy днес!

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

24 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!