Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Gree Clivia GWH12AUCXB-K6DNA2A

Инверторен климатик Gree Clivia GWH12AUCXB-K6DNA2A

1200,00 лв.

Код: 2510156bt Категория:

Описание

Инверторният климатик Gree Clivia GWH12AUCXB-K6DNA2 е най-добрият избор за комфорт в дома Ви! Този иновативен климатик със свойствата на инверторна технология предлага енергийна ефективност и мощност, подходяща за всяко жилище. С мощност 12 000 BTU, този климатик е идеален за стаи до 24 кв. м, осигурявайки охлаждане и отопление с минимално потребление на електрическа енергия. Благодарение на своя А++ клас на енергийна ефективност, можете да се насладите на комфорт без да притеснявате сметките си за ток.

Основни характеристики на климатик Gree Clivia

Климатикът Gree Clivia разполага с множество иновации и функции, които осигуряват максимален комфорт. С Wi-Fi модул в комплекта, можете лесно да управлявате климатика си от всяка точка на света чрез мобилното приложение. Мощността му в охлаждане варира от 0.9 до 4.4 kW, а в отопление от 0.9 до 4.7 kW. Идеален за всякакви климатични условия, Gree Clivia работи дори при ниски температури, гарантирано се справя с температури от -15°C в охладителен режим и до -25°C в отоплителен режим.

Енергийна ефективност и устойчивост

Климатикът е проектиран с акцент върху енергийна ефективност, така че не само че спестява енергия, но и се стреми за намаляване на вредните емисии. Използването на хладилен агент R-32 е екологично и спомага за повишаване на енергийната ефективност. С SEER на охлаждане от 7.2 и SCOP на отопление от 4.1, цикълът на работа е оптимизиран за по-добра производителност.

Тих режим на работа

За максимален комфорт, климатикът разполага с безшумен режим, който осигурява минимално ниво на шум до 25 dB. Независимо дали работите, спите или просто искате да се насладите на тишината, Gree Clivia е идеалното решение.

Монтаж и поддръжка

Монтажът на Gree Clivia е бърз и лесен. Ползвайки специфичните размери на вътрешното и външното тяло, установяването не изисква никакви специални умения. Поддръжката не е сложна, а редовното почистване на филтрите ще удължи живота на Вашия климатик.

Подходящи за всяко помещение

С капацитет да обслужва помещения до 24 кв. м, климатикът Gree Clivia е перфектен за всяко жилище, офис или малък търговски обект. Комбинацията от нови технологии и енергийна ефективност прави този климатик не само удобен, но и рационален избор за всяко домакинство.

Гаранция и поддръжка

Gree Clivia идва с 24 месеца гаранция, предоставяйки спокойствие на потребителите. Службата по поддръжка е на разположение за всякакви въпроси и проблеми, които могат да възникнат след покупката.

В заключение, инверторният климатик Gree Clivia GWH12AUCXB-K6DNA2 е изключителен избор за потребители, които търсят надежден, енергийно ефективен и удобен климатик с иновативни функции и дълготрайна производителност.

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

24 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!