Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вентилаторен конвектор за скрит монтаж с долно засмукване FX – CA 730

Вентилаторен конвектор за скрит монтаж с долно засмукване FX – CA 730

840,00 лв.

Код: 01073007bc Категория:

Описание

Вентилаторният конвектор FX – CA 730 е идеалният избор за съвременните домове и офиси, където елегантността и функционалността се изискват в максимална степен. С практичния си дизайн и модерен вид, този конвектор отлично се вписва във всеки интериор.

Дизайн и функционалност

Изключителните характеристики на вентилаторния конвектор, в това число две настройваеми жалузи, позволяват на потребителя да насочва въздуха в желаната посока. С трансформатор за 6 скорости, потребителите могат да регулират интензитета на въздушния поток, предоставяйки уникално изживяване на комфорт.

Лесна поддръжка и инсталация

Конекторът разполага с дренажна фуния, която осигурява бърза връзка с кондензоотвеждащата линия. Това подчертава удобството на инсталацията и поддръжката на устройството.

Стоманени конструкции и опции за персонализация

Филтърът с подвижни опори за лесно обслужване прозрачността и достъпността при почистването и подмяната му. Всички стоманени части са с предварително маркирани и изрязани отвори, което позволява изпълнение на множество версии и опции благодарение на богатата гама от аксесоари.

Енергийна ефективност

Вентилационният конвектор FX – CA 730 е проектиран с акцент върху енергийна ефективност, което не само намалява разходите за енергия, но и допринася за опазвания на околната среда.

Допълнителни удобства

Създаван за максимален комфорт, конвекторът предлага редица удобства, включително възможност за дистанционно управление. Грижата за детайлите и стабилността в дизайна правят този продукт универсален решаващ фактор за всяко помещение.

Архитектурна интеграция

Вентилаторният конвектор може да бъде успешно интегриран в различни архитектурни планове. Открийте как FX – CA 730 добавя стойност на вашия проект, без да нарушава естественото протичане на интериора.

Заключение

С удобното управление и многообразие от опции, вентилаторният конвектор FX – CA 730 е отличен избор за всеки, който цени модерния дизайн и високата функционалност в своето жилище или офис. Достигнете оптимално качество на въздуха и комфорт в един запомнящ се пакет.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!