Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK20ZSX-WFT + SRC20ZSX-W

Инверторен климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK20ZSX-WFT + SRC20ZSX-W

2879,00 лв.

Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK20ZSX-WF / SRC20ZSX-W е с ниски нива на шум и висок енергиен клас – А+++ на охлаждане и отопление. Разполага с алерген-деактивираща система, която неутрализира вируси, бактерии, алергени и прах. Благодарение на двойните клапи и функцията 3D Auto, той се грижи за вашия комфорт, като насочва равномерно въздушния поток. Всички климатици от серията ZSX-WF са с вграден Wi-Fi модул и с 36 месеца гаранция.

Код: 2520459_2bt Категория:

Описание

Инверторният климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK20ZSX-WF / SRC20ZSX-W представлява едно от най-съвременните решения за климатизация, което не само че осигурява оптимален комфорт в помещението, но също така има редица характеристики, които го правят изключителен. С енергиен клас А+++ за охлаждане и отопление, този климатик е идеален за потребители, които търсят икономично и ефективно решение за климатизация.

Висока ефективност и енергийна икономия

С Mitsubishi Heavy Industries SRK20ZSX-WF / SRC20ZSX-W можете да се насладите на невероятна енергийна ефективност. С отдавана мощност на охлаждане от 2.0 kW и мощност на отопление от 2.7 kW, климатикът предоставя перфектната температура в дома ви, независимо от сезона. С незначителната консумация на енергия от 0.31 kW при охлаждане, можете да разчитате на ниски сметки за ток, което е от решаващо значение в днешно време.

Технология за контрол на въздуха

Една от ключовите характеристики на този климатик е иновационната алерген-деактивираща система. Тя успешно неутрализира вируси, бактерии, алергени и прах, осигурявайки ви чист и свеж въздух. С двойните клапи и функциите 3D Auto можете да се насладите на равномерно разпределен въздушен поток в помещението, което значително увеличава комфортната атмосфера.

Интелигентни функции и управление

Климатиците от серията ZSX-WF разполагат с вградена Wi-Fi функция, която ви позволява да управлявате устройството от всяка точка на дома ви. С помощта на мобилното приложение можете лесно да зададете желаната температура, да подготвите климатизатора преди да се приберете вкъщи или дори да получите известия, когато устройството изисква внимание. Следователно, те са не само удобни, но и адаптивни спрямо вашите нужди.

Производителност при различни температури

С възможността за работа при температури до -15 °C за охлаждане и -20 °C за отопление, климатикът Mitsubishi Heavy Industries е подходящ за различни климатични условия. Без значение дали е зима или лято, с този климатик можете да се чувствате комфортно, независимо от времето навън. Допълнително, работната температура на охлаждане до 46 °C е идеална за топлите летни месеци.

Дизайн и размери

Освен техническите си характеристики, климатикът SRK20ZSX-WF / SRC20ZSX-W притежава модерен и компактен дизайн, което го прави подходящ за всякакъв вид интериор. Вътрешното тяло е само 305 mm високо, 920 mm широко и 220 mm дълбоко, предпоставяйки лесен монтаж в различни пространства. Външното тяло също е проектирано с оглед минимално нахлуване в пространството, с размери 640 x 800 x 290 mm, а теглото му е 43 kg.

Гаранция и поддръжка

Този инверторен климатик идва с 36 месеца гаранция, което е ясен показател за качеството на продукта и доверието на производителя. Също така, редовната поддръжка и проверка на климатика ще гарантира неговата оптимална работа за дълги години напред. Поддържането на устройството в добро състояние е ключово за дългия му експлоатационен живот и ефикасността му.

Заключение

Изборът на инверторен климатик Mitsubishi Heavy Industries SRK20ZSX-WF / SRC20ZSX-W е инвестиране в дългосрочен комфорт и здраве. С високата си енергийна ефективност, многофункционалност, иновационни технологии и естетически дизайн, той се явява идеално решение за всяко домакинство. Независимо от сезона, с него можете да се насладите на идеалната температура в дома си. Не пропускайте възможността да подобрите качеството на въздуха и живота си с този продукт!

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!