Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вентилаторен конвектор за скрит монтаж с долно засмукване FX – CA 230

Вентилаторен конвектор за скрит монтаж с долно засмукване FX – CA 230

500,00 лв.

Код: 01023007bc Категория:

Описание

Възможността за интегрирано климатизиране е важна част от съвременния живот, особено когато става дума за комфорт и енергийна ефективност. Вентилаторен конвектор за скрит монтаж с долно засмукване FX – CA 230 е продукт, който съчетава практичен дизайн и модерен вид, създавайки идеалните условия за климатизация на вашето пространство.

Уникален дизайн и прилагане

Вентилационният конвектор FX – CA 230 предлага два основни режима на работа: охлаждане и отопление. Той е проектиран да се монтира скрито, което позволява максимална естетика на пространството. Същевременно, системата за долно засмукване осигурява оптимален въздушен поток, гарантирайки, че всяка стая ще бъде приятно климатизирана.

Практичен и естетически издържан

Скритият монтаж на конвектора гарантира, че той не заема физическо пространство или визуално отклонение. Благодарение на своя иновативен дизайн, устройството позволява лесно интегриране в интериора на всякакви помещения, от офиси до жилищни комплекси. Достъпността на конектора за подмяна на филтри и технически прегледи е огромно предимство.

Персонализируем и адаптивен

Вентилаторният конвектор предлага две настройваеми жалузи, които позволяват насочване на въздуха в желаната посока. Това е ключов аспект за постигането на оптимален комфорт, независимо от използвания режим. Изборът на желаната температура и режим бързо и лесно се постига с трансформатора за 6 скорости, който дава на потребителя контрол върху атмосферата в помещението.

Лесна поддръжка и надеждност

Системата включва дренажна фуния за конденза с бърза връзка с кондензоотвеждащата линия, което прави монтажа и поддръжката на устройството значително по-лесни. Подвижните опори и филтърът осигуряват лесен достъп за почистване и подмяна, което е от съществено значение за запазване на висока производителност на устройството.

Технически характеристики и ефективност

Конвектор FX – CA 230 е проектиран с внимание към детайлите, и предоставя надеждно решение за климатизация, независимо от климатичните условия. Неговата структура е изработена от стоманени части с предварително маркирани и изрязани отвори, което позволява гъвкавост при монтажа и адаптация към различни версии и опции.

Енергийна ефективност

Системата е проектирана с цел висока енергийна ефективност, което е важно за намаляване на разходите за енергия. Възможността за настройка на скоростите осигурява оптимално потребление на електричество.

Разнообразие от аксесоари

Съществува богата гама от аксесоари, с които можете да персонализирате системата според нуждите на вашето пространство. Това включва различни версии на жалузите, подемни механизми и дори опции за смяна на цвета на панела, така че да пасне на интериора ви.

Заключение

Вентилаторният конвектор FX – CA 230 е един от най-добрите продукти на пазара за климатизация. Съвременният му дизайн, лесната подмяна на компоненти и надеждните технически характеристики правят него идеален избор за всеки, който цени комбинацията от естетика и ефективност. Инвестирайки в FX – CA 230, вие си осигурявате комфорт, стил и надеждност.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!