Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вентилаторен конвектор за открит монтаж с долно засмукване FX – HB 530

Вентилаторен конвектор за открит монтаж с долно засмукване FX – HB 530

930,00 лв.

Код: 01053005bc Категория:

Описание

Вентилаторен конвектор за открит монтаж с долно засмукване FX – HB 530 е идеалното решение за ефективно и удобно отопление и охлаждане на вашето пространство. С практичния си дизайн и модерен вид, този конвектор е не само функционален, но и стилен допълнителен елемент за всеки интериор.

Практичен дизайн и съвременни технологии

Конвекторът FX – HB 530 е проектиран с мисъл за потребителя. Неговият практичен дизайн позволява лесна инсталация и поддръжка. С две настройваеми жалузи, можете да насочите въздушния поток в желаната посока, осигурявайки максимален комфорт.

Гъвкави настройки на скоростта

Трансформаторът за 6 скорости предлага гъвкавост и възможност за настройка спрямо вашите нужди. Независимо дали искате бързо отопление през студените месеци или плавно охлаждане през летния сезон, FX – HB 530 предлага решение за всяка ситуация.

Инновационни решения за дренаж

Конвекторът е проектиран с дренажна фуния, която осигурява бърза връзка с кондензоотвеждащата линия. Тази функция предотвратява събирането на вода и потенциални проблеми с влажността, като същевременно гарантира дълготрайност на устройството.

Лесна поддръжка и обслужване

Подвижният филтър на опорите осигурява лесен достъп за почистване и подмяна. Поддържането на чистота на конвектора е от съществено значение за поддържане на неговата ефективност и дълголетие.

Стоманени части с многофункционалност

Стоманените части на FX – HB 530 са предварително маркирани и изрязани, което позволява изпълнението на множество версии и опции с помощта на богата гама от аксесоари. Това прави конвектора не само иновативен, но и изключително универсален.

Дизайн, съвместим с всеки интериор

Независимо дали става въпрос за домашен интериор или офис, вентилаторният конвектор с долно засмукване е проектиран с внимание към детайла, за да се впише в различни стилове на декорация. Съчетайки функционалност и естетика, FX – HB 530 е идеално решение за вашите нужди.

С Venitalator FX – HB 530, получавате не само инструмент за контрол на температурата, но и инвестиция в комфорт и уют. Разгледайте нашите опции и направете своя избор сега!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!