Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Hitachi Akebono RAK-25RXE / RAC-25WXE

Инверторен климатик Hitachi Akebono RAK-25RXE / RAC-25WXE

2099,00 лв.

Код: 2510134bt Категория:

Описание

Инверторен климатик Hitachi Akebono RAK-25RXE / RAC-25WXE представлява иновационно решение за комфорт и енергийна ефективност в дома или офиса. С мощност от 2.5 kW, който може да се регулира в диапазона от 0.9 до 3.1 kW, този климатик е идеален за помещения с площ до 20 кв.м. Работната температура варира от -10 до 43 °C при охлаждане и -20 до 21 °C за отопление, което го прави подходящ за всякакви климатични условия. Освен това, с енергиен клас A+++ за охлаждане и отопление, ще можете да намалите разходите си за енергия.

Ключови характеристики на Hitachi Akebono

Сред основните предимства на Hitachi Akebono е високият сезонен коефициент на ефективност (SEER) от 8.5 и коефициент на трансформация на отопление (COP) от 5.4, което осигурява отлична енергийна ефективност. В допълнение, климатикът е оборудван с хладилен агент R-32, който е по-екологичен и по-малко вреден за околната среда в сравнение с традиционните хладилни агенти.

Дизайн и шумоизолация

Дизайнът на инверторния климатик Hitachi Akebono е модерен и стилен, което го прави подходящ за всякакви интериори. Размерите на вътрешното тяло са 295 x 900 x 210 мм, а теглото му е 11 кг. Нивото на шум е минимално, с вариации от 20 dB в безшумен режим до 43 dB при максимално охлаждане. Външното тяло с размери 600 x 792 x 299 мм и тегло 37.5 кг е устойчиво на атмосферни условия, което гарантира дълготрайна работа.

Лесно инсталиране и поддръжка

Инсталирането на инверторния климатик Hitachi Akebono е лесно и бързо, благодарение на предварително подготвени инструкции и необходимото оборудване. Периодичната поддръжка е минимална, но редовното почистване на филтрите осигурява оптимална работа на устройството и удължава неговия срок на годност.

Предимства на инверторната технология

Инверторната технология, използвана в Hitachi Akebono, предлага редица предимства в сравнение с традиционните климатични системи. Тя осигурява плавно регулиране на температурата, тихо функциониране и по-ниска консумация на енергия. Това го прави идеален избор за тези, които искат да поддържат комфорта в дома или офиса, като същевременно намаляват своите разходи за енергия.

Заключение

Инверторният климатик Hitachi Akebono RAK-25RXE / RAC-25WXE е един от най-добрите решения на пазара, комбиниращи енергийна ефективност, комфорт и стил. С висококачествени характеристики и иновационна технология, той ще задоволи нуждите на всеки потребител.

Допълнителна информация

Производител

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!