Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вентилаторен конвектор за открит хоризонтален монтаж със задно засмукване FX – HA 730

Вентилаторен конвектор за открит хоризонтален монтаж със задно засмукване FX – HA 730

1100,00 лв.

Код: 01073004bc Категория:

Описание

Вентилаторният конвектор FX – HA 730 е идеално решение за лице, което търси ефикасност и стил в своя интериор. С практичен дизайн и модерен вид, той не само че ще се впише чудесно в обстановката, но и ще подобри комфорта на помещението. С неговите две настройваеми жалузи, можете да насочите въздуха в желаната посока, осигурявайки максимално удобство.

Основни функции на вентилаторния конвектор FX – HA 730

Този продукт е оборудван с трансформатор за 6 скорости, което предоставя висока степен на контрол и комфорта на потребителя. Назначаването на различни скорости в зависимост от климатичните условия е невероятен плюс. Когато клиентите избират вентилаторен конвектор, един от основните аспекти е гъвкавостта в контрола на температурата и въздушния поток.

Проблеми, които решава FX – HA 730

С интегрираната дренажна фуния за конденза, бързата връзка с кондензоотвеждащата линия е изключително удобна. Това предотвратява натрупването на вода, което би могло да причини повреди и неприятности в помещението. Качеството на въздуха е също важен аспект, който не бива да се пренебрегва.

Лесно обслужване

Продуктът предлага филтър на подвижни опори, който е лесен за избиране и почистване. Поддържането на чистота е изключително важно, особено за направата на добрата хигиена в помещенията, където често се задържат хора.

Плюсове на вентилаторния конвектор FX – HA 730

Стоманените части на конвектора са проектирани с предварително маркирани и изрязани отвори. Това позволява изпълнението на много различни версии и опции. С богатата гама от аксесоари, клиентите могат да персонализират своето устройство, за да отговори на специфичните нужди на помещението.

Тези аспекти превръщат FX – HA 730 в перфектния избор

Не само, че е модерен и стилен, но и способен да предостави висока производителност в многобройни ситуации. От бизнес офиси до домашни кухни, той позволява различни приложения и употреби.

Целеви приложения на FX – HA 730

Тази система е подходяща за множество приложения: от жилищни комплекси до търговски пространства. Климатикачни инсталации, които предлагат както отопление, така и охлаждане, са изключително важни за осигуряването на комфорт.

За финал, Ventilatorонният конвектор FX – HA 730 представлява висока стойност за парите си и е чудесно решение за всеки, който иска да подобри условията на живот или работа.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!