Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Hitachi AirHome 600 RAK-VJ25PHAE / RAC-VJ25PHAE

Инверторен климатик Hitachi AirHome 600 RAK-VJ25PHAE / RAC-VJ25PHAE

1818,98 лв.

Код: 2510126bt Категория:

Описание

Добре дошли в света на инверторните климатици Hitachi AirHome 600 RAK-VJ25PHAE / RAC-VJ25PHAE! Този модел е перфектният избор за хора, които търсят енергийна ефективност и надеждност. С мощност от 0.9 до 3.1 kW за охлаждане и от 0.9 до 4.4 kW за отопление, този климатик е идеален за помещения до 21 кв. м. Неговият Wi-Fi модул позволява дистанционно управление, а енергийните класове A+++ за охлаждане и A++ за отопление го правят изключително икономичен.

Основни характеристики на Hitachi AirHome 600

Климатикът Hitachi AirHome 600 RAK-VJ25PHAE предлага множество предимства. Ние ще се запознаем с особеностите, които го правят подходящ за вашия дом или офис.

Производителност и енергийна ефективност

Със сезонните коефициенти на охлаждане и отопление (SEER и SCOP) от 8.5 и 4.9 съответно, Hitachi AirHome 600 е сред най-добрите в индустрията. Той не само спестява енергия, но и намалява вашите сметки за ток. Всичко това е постигнато благодарение на иновационната технология за инверторно управление, която оптимизира работата на уреда спрямо текущите условия.

Работна температура и безопасност

Този климатик работи при температури от -10 до 46 °C за охлаждане и от -15 до 21 °C за отопление. Със защита от замръзване, той е идеален за всякакви климатични условия, което е от особено значение за страните с континентален климат.

Дизайн и шум

Дизайнът на Hitachi AirHome 600 е изчистен и модерен, което го прави подходящ за всякакви интериорни решения. Нивото на шум по време на работа е също забележително ниско, достигайки до 22 dB в режим на безшумно охлаждане.

Вътрешно и външно тяло

Вътрешното тяло има размери 280 x 780 x 267 мм и тегло от 8.5 кг, докато външното тяло е с размери 548 x 750 x 288 мм и тегло 32.5 кг. Тези компактни размери значително улесняват монтажа и поддръжката на системата.

Гаранция и поддръжка

Hitachi предлага 36 месеца гаранция, което е допълнителна сигурност за потребителя. Фирмата предлага също така и отлична поддръжка, което прави всеки продукт на Hitachi надежден и лесен за употреба.

Заключение

Ако търсите климатик, който да осигури комфорт през целия годината, Hitachi AirHome 600 RAK-VJ25PHAE / RAC-VJ25PHAE е перфектният избор. Не пропускайте възможността да се насладите на всичките му предимства!

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!