Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вентилаторен конвектор за открит хоризонтален монтаж със задно засмукване FX – HA 230

Вентилаторен конвектор за открит хоризонтален монтаж със задно засмукване FX – HA 230

690,00 лв.

Код: 01023004bc Категория:

Описание

Вентилаторният конвектор за открит хоризонтален монтаж със задно засмукване FX – HA 230 представлява иновационно решение за климатизация, проектирано да осигури оптимален комфорт и ефективност в съвременната среда. С практичен дизайн и модерен вид, този конвектор не само изпълнява функцията си, но и допринася за естетиката на всяко пространство.

Основни характеристики на продукта

Тази система за климатизация разполага с две настройваеми жалузи, които позволяват насочване на въздуха в желаната посока. Независимо дали става въпрос за отопление през зимата или охлаждане през лятото, с FX – HA 230 можете да регулирате потока на въздуха според своите нужди.

Трансформатор за 6 скорости

С трансформатор за 6 скорости, този вентилаторен конвектор предлага максимална гъвкавост и персонализация. Можете да избирате между различни степени на мощност в зависимост от климатичните условия и вашите предпочитания.

Дренажна фуния и лесно обслужване

Функцията за бърза връзка с кондензоотвеждащата линия чрез дренажна фуния е изключително полезна. Тази иновация гарантира, че кондензът лесно и бързо се отвежда, без да причинява допълнителни проблеми.

Професионално качество и надеждност

Издръжливи и качествени материали

Конструкцията на FX – HA 230 включва стоманени части с предварително маркирани и изрязани отвори. Това позволява на инсталаторите да изпълняват различни версии и опции, в зависимост от конкретните нужди на клиентите. Многото опции за аксесоари предоставят допълнителна гъвкавост и удобство.

Лесно инсталиране и поддръжка

Системата е проектирана така, че да позволява лесно инсталиране и поддръжка. Филтърът на подвижни опори е лесен за почистване и замяна, което води до удължен живот на уреда.

Предимства на вентилаторните конвектори

Изборът на вентилаторен конвектор, като FX – HA 230, предлага множество предимства. Първо, те са изключително ефективни в сравнение с традиционните отоплителни/охлаждащи решения. Осигуряват бързо и равномерно разпределение на температурата в пространството, което увеличава комфорта.

Чистота и енергийна ефективност

В допълнение към комфорта, този тип конвектори също така спомага за по-добра енергийна ефективност и намаляване на разходите за електрическа енергия. С интегрираните технологии за контрол и управление, можете лесно да оптимизирате работата на устройствата.

В заключение, вентилаторният конвектор FX – HA 230 е отличен избор, когато търсите практична и естетически приятно решение за климатизация на открито или закрито пространство. Благодарение на иновационните технологии и продължителната издръжливост, той осигурява комфорт и удобство през целия сезон.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!