Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вентилаторен конвектор за открит монтаж с челно засмукване FX – VB 930

Вентилаторен конвектор за открит монтаж с челно засмукване FX – VB 930

1300,00 лв.

Код: 01093002bc Категория:

Описание

Вентилаторен конвектор за открит монтаж с челно засмукване FX – VB 930 е идеално решение за ефективно отопление и охлаждане на открити пространства. С практичния си дизайн и модерен вид, този вентилаторен конвектор не само че предлага висока производителност, но и чудесно се вписва във всяка обстановка. Въпреки че е идеален за индустриални и търговски площи, този продукт е подходящ и за домашна употреба, като същевременно осигурява надеждно решение за комфорт.

Основни характеристики на вентилаторния конвектор FX – VB 930

Конвекторът разполага с две настройваеми жалузи, които позволяват насочване на въздуха в желаната посока, за да може да се създаде оптимален климат в помещението. С трансформатора за 6 скорости, потребителят може да регулира мощността според нуждите си, което е особено полезно при променливи климатични условия.

Инсталация и удобство

При инсталирането на FX – VB 930, дренажната фуния за конденза предлага бърза връзка с кондензоотвеждащата линия, което опростява монтажния процес и подобрява надеждността на системата. Филтърът на подвижни опори осигурява лесно обслужване и поддръжка, което е важно за дългосрочната експлоатация на продукта.

Приложение

Тези вентилаторни конвектори са подходящи за различни приложения, включително търговски и индустриални среди. Благодарение на стоманените части с предварително маркирани и изрязани отвори, устройство позволява изпълнението на множество версии и опции, чрез богатата си гама от аксесоари. Това прави FX – VB 930 много гъвкав вариант за различни нужди и ситуации.

Предимства на избор на вентилаторен конвектор FX – VB 930

Изборът на FX – VB 930 предлага редица предимства. Първо, уредът е не само ефективен, но и естетически привлекателен, което го прави идеален за открит монтаж. Второ, благодарение на функцията за настройка на скоростта, можете да постигнете идеалния климат във вашето пространство за кратко време.

Икономичност и ефективност

Потреблението на енергия е основен фактор при избора на климатична система. FX – VB 930 е проектиран да бъде икономичен в експлоатация, като предлага отлична производителност при разумни разходи за енергия.

Лесна поддръжка и обслужване

Поддръжката на вентилаторния конвектор е опростена благодарение на интуитивния дизайн и подвижния филтър. Това позволява на потребителите бързо и лесно да почистват и подменят компонентите, за да осигурят оптимално функциониране на системата.

С подходяща поддръжка, FX – VB 930 може да служи на вас и вашата компания дълго време, осигурявайки комфорт и ефективност при всякакви условия.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!