Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вентилаторен конвектор за открит монтаж с челно засмукване FX – VB 730

Вентилаторен конвектор за открит монтаж с челно засмукване FX – VB 730

1120,00 лв.

Код: 01073002bc Категория:

Описание

В света на климатиците и отоплителните системи, вентилаторният конвектор FX – VB 730 предлага иновации и функционалност, съчетани с елегантен дизайн. Този модел е проектиран специално за открит монтаж и разполага с челно засмукване, което осигурява оптимална работа, независимо от външните условия. Практичният дизайн на FX – VB 730 е създаден да се вписва безпроблемно в различни интериори, предоставяйки удобство и ефективност. Нека разгледаме по-подробно предимствата и характеристиките на този продукт.

Основни Янери на FX – VB 730

Дизайн и Подходящи Сцени на Употреба

С модерния си вид, FX – VB 730 не само, че изпълнява основната си функция, но и допринася за естетиката на пространството. Може да се използва в жилищни помещения, офиси, търговски обекти и всякакви остъклени пространства.

Настройваеми Жалузи

Едно от основните предимства на FX – VB 730 е възможността за настройка на двете жалузи, което позволява на потребителите да насочват потока на въздуха в желаната посока. Това е особено полезно за поддържане на комфортна температура в помещението.

Шест Скорости на Работа

Трансформаторът за 6 скорости осигурява гъвкавост на работа, позволявайки на потребителите да регулират интензитета на потока на въздуха според текущите нужди. Това е важен аспект, който увеличава енергийната ефективност и комфорт.

Лесно Поддържане

Вентилаторният конвектор е оборудван с дренажна фуния, която осигурява бърза връзка с кондензоотвеждащата линия. Това улеснява решаването на проблема с излишната влага и предотвратява евентуални повреди.

Аксесоари и Допълнителни Опции

Стоманените части на FX – VB 730 са предварително маркирани и изрязани, което предоставя възможност за много различни версии и опции. Това е отлична новина за инсталаторите, които могат да изберат желаните функционалности и да персонализират продукта според желанията на клиентите.

Персонализация на Инсталацията

Богатата гама от аксесоари осигурява гъвкавост при избор на инсталационни опции. От прост монтаж на стена, до различни варианти за отопление и охлаждане, FX – VB 730 е приложим за почти всякакви условия.

Дълготрайност и Качество

Фокусът върху якостта и материала също не е пренебрегнат. Стоманените компоненти поддържат дълготрайност и устойчивост на неблагоприятни условия, което прави FX – VB 730 надежден избор за всякакви проекти.

Икономия на Енергия

Със своите шест скорости и възможности за регулиране на потока на въздуха, FX – VB 730 насърчава енергийната икономия, позволявайки на потребителите да намалят сметките за електричество, докато поддържат комфортна температура в помещението.

В заключение, вентилаторният конвектор FX – VB 730 е висококачествен продукт, който съчетава елегантен дизайн с множество функционалности. Той представлява идеален избор за всеки, който търси ефективно решение за отопление и охлаждане на открито, което е лесно за инсталиране и поддържане.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!