Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Daikin Perfera W FTXM20A + RXM20A

Инверторен климатик Daikin Perfera W FTXM20A + RXM20A

2537,00 лв.

Инверторният климатик Daikin FTXM20A / RXM20A е най-новата модификация на серията климатици Perfera W. Още по-атрактивният дизайн в комбинация с високите стандарти на Daikin за пречистване на въздуха ви гарантират комфортна и здравословна среда у дома. Моделът достига най-висок енергиен клас (A+++) както в режим на охлаждане, така и при отопление. Гаранция: 36 месеца.

Код: 2520929_1bt Категория:

Описание

Добре дошли в света на иновациите с инверторния климатик Daikin Perfera W FTXM20A + RXM20A! Това е един от най-атрактивните и ефективни климатици на пазара днес, който не само че осигурява комфорт и удобство в домашната обстановка, но и спомага за подобряване на качеството на въздуха в помещението. В настоящия текст ще разгледаме основните характеристики и предимства на модела, начина му на работа, съвременните технологии, които влага в производството на климатични устройства и как той се сравнява с други опции на пазара.

Какво е инверторен климатик?

Инверторният климатик е напреднала технология, която предлага много повече от обикновените климатични системи. Основната разлика е, че инверторният климатик може да регулира мощността на охлаждане и отопление, спрямо нуждите на помещението. По този начин той оптимизира енергийния си разход, което е особено важно за домакинствата, които искат да спестят разходи за ток.

Предимства на инверторните климатици

  • По-висока енергийна ефективност – инверторните климатици работят на принципа на променливата скорост на компресора, което води до по-малък енергиен разход.
  • По-тиха работа – в сравнение с обикновените модели, инверторните климатици са по-тихи, тъй като не се изключват и включват постоянно.
  • По-добро регулиране на температурата – инверторните модели поддържат постоянна температура в стаята, което създава по-комфортна среда.
  • Екологични предимства – много инверторни климатици имат хладилен агент, който е по-малко вреден за околната среда.

Основни характеристики на Daikin Perfera W FTXM20A + RXM20A

Този климатик е не само стилен, но и иновативен с редица уникални функции. Всички технически спецификации, вложени в дизайна, предлагат надеждност и комфорт. Да разгледаме по-подробно основните характеристики на Daikin Perfera W FTXM20A + RXM20A:

Висока енергийна ефективност

С енергиен клас A+++ и в двата режима – охлаждане и отопление, този климатик е един от най-ефективните на пазара. Това означава, че можете да се наслаждавате на желаната температура, без да се притеснявате за високи сметки за енергия.

Технология за пречистване на въздуха

Daikin Perfera W FTXM20A + RXM20A е оборудван с усъвършенствана система за пречистване на въздуха, която филтрира вредните примеси и подобрява качеството на въздуха в помещението. Системата е проектирана да улавя прахови частици, алергени и неприятни миризми, създавайки по-здравословна среда.

Създадена за комфорт

Със своите безшумни режими на работа, инверторният климатик Daikin осигурява уют и спокойствие в помещението. Независимо дали е зима или лято, можете да разчитате на него за поддържане на желаната температура през цялата година.

Лесен монтаж и контрол

Монтажът на климатик Daikin Perfera е бърз и лесен, а благодарение на Wi-Fi модула, можете да контролирате устройството дистанционно чрез смартфон, което е огромно предимство за модерния потребител.

Икономичен и екологичен

Daikin Perfera W FTXM20A + RXM20A е проектиран да бъде икономичен и екологичен. Със своите минимални стойности на консумация на енергия можете да се наслаждавате на идеален климат без значение от сезона, докато допринасяте за опазването на околната среда.

Гаранция за качество

Гаранцията от 36 месеца е допълнителна сигурност, която получавате с покупката на инверторния климатик Daikin Perfera. Вие можете да бъдете спокойни, че получавате качествено и надеждно устройство, на което можете да разчитате всеки ден.

Как да изберем правилния климатик?

При избора на климатик е важно да се вземат предвид няколко аспекта: размерът на помещението, изолацията му, разположението и личните предпочитания. Daikin Perfera W FTXM20A + RXM20A е изключително подходящ за помещения до 15 кв. м., което го прави идеален за спални, малки офиси или стаи за гости.

Заключение

Инверторният климатик Daikin Perfera W FTXM20A + RXM20A е отличен избор за всеки, който търси ефективно и естетически приятно решение за климатизация на своето жилище. Със своите иновации и предимства, този модел остава лидер на пазара и е чудесен начин да инвестирате в комфорт и качество на живот.

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!