Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вентилаторен конвектор за открит монтаж с челно засмукване FX – VB 630

Вентилаторен конвектор за открит монтаж с челно засмукване FX – VB 630

980,00 лв.

Код: 01063002bc Категория:

Описание

Въведете нов стандарт на комфорта в дома и офиса си с Вентилаторен конвектор за открит монтаж с челно засмукване FX – VB 630. С практичен дизайн и модерен вид, той не само че изглежда добре, но и е изключително функционален. Научете как този продукт може да преобрази климатизацията и отоплението в различни пространства.

Инновации в Конвекторното Охлаждане

С вентилаторен конвектор FX – VB 630, приятно е да се наслаждавате на свежия въздух и оптимални температури, независимо от сезона. С две настройваеми жалузи, ще имате контрол над посоката на въздушния поток, което е изключително важно за точно насочване на въздуха в помещения с различна форма и размер. Когато става въпрос за климатизация на открито, присутствието на трансформатор за 6 скорости ви дава гъвкавост да настройвате устройството според нуждите си.

Лесно Обслужване и Поддръжка

Вентилаторният конвектор е оборудван с дренажна фуния, която осигурява бърза връзка с кондензоотвеждащата линия и така улеснява поддръжката на устройството. Чистотата на филтъра е лесна за поддържане благодарение на подвижните опори, които позволяват лесно сваляне и почистване на филтъра. Това е важен аспект, за да се осигури дълъг живот на устройството и спестяване на разходи за неговото обслужване.

Изработен от Качествени Материали

Стоманените части на вентилаторния конвектор с предварително маркирани и изрязани отвори, дават уникални възможности за адаптация и инсталация, което позволява използването му в широка гама от приложения. Независимо дали инсталирате в офис, ресторант или по-малки пространства, Peugeot FX – VB 630 изкушава с простотата на адаптацията.

Как да Изберем Най-Добрия Вентилаторен Конвектор?

Има няколко фактора, който трябва да вземете под внимание при избора на вентилаторен конвектор. Площта на помещението, нуждата от контрол на температурата, и преките нужди от климатизация са основните аспекти, които трябва да разгледате. FX – VB 630 е проектиран да отговори на нуждите на разнообразни клиенти, благодарение на неговата гъвкавост и ефективност.

Функции и Температурен Контрол

Възможността за регулиране на скоростите и посоката на въздушния поток е важна, особено в уютни сетинги. Чрез интегриран трансформатор, можете лесно да настроите желаната температура, което осигурява Вашия комфорт и удобство. Модернизацията на вентилаторните конвектори е неизменен процес, и FX – VB 630 не прави изключение.

Изберете FX – VB 630 за Вашия Дома или Офиса

Специално проектиран да бъде ефективен и стилен, вентилаторният конвектор FX – VB 630 е идеалният избор за всеки, който желае да подобри климата в помещенията. Съчетанието от модерен дизайн и високи технологии съществено подобрява качеството на живот на потребителите.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!