Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вентилаторен конвектор за открит монтаж с челно засмукване FX – VB 330

Вентилаторен конвектор за открит монтаж с челно засмукване FX – VB 330

740,00 лв.

Код: 01033002bc Категория:

Описание

Вентилаторните конвектори за открит монтаж с челно засмукване FX – VB 330 представляват съвременен и ефективен вариант за отопление и охлаждане на помещения. С практичен дизайн и модерен вид, този продукт осигурява не само комфорт, но и стил. В следващите редове ще разгледаме предимствата и спецификациите на този вентилаторен конвектор.

Предимства на вентилаторния конвектор FX – VB 330

Тези устройство предлага множество предимства, включително:

1. Практичен дизайн

Вентилаторният конвектор е проектиран да се вписва перфектно в различни интериори. Със своите изчистени линии и стилен вид, той се комбинира лесно с всякакъв стил на обзавеждане и добавя елегантност на помещението.

2. Настройваеми жалузи

Двете настройваеми жалузи позволяват насочване на въздуха в желаната посока, осигурявайки максимален комфорт за потребителя. Това е особено полезно в помещения, където е необходимо бързо и ефективно разпределение на температурата.

3. Висока ефективност

С трансформатор за 6 скорости, FX – VB 330 осигурява удобство и гъвкавост, като позволява на потребителите да избират между различни настройки според техните нужди и предпочитания. Способността за адаптиране към променящите се условия е ключова за осигуряване на максимален комфорт.

4. Удобство при обслужване

Специално проектираната дренажна фуния за конденза осигурява бърза връзка с кондензоотвеждащата линия, което прави поддръжката на уреда много по-лесна. Подвижният филтър също така позволява лесно обслужване и почистване.

Технически спецификации на FX – VB 330

В допълнение към многобройните предимства, вентилаторният конвектор FX – VB 330 предлага и важни технически спецификации, които допринасят за неговата производителност.

Материали и конструкция

Стоманените части на устройството са с предварително маркирани и изрязани отвори, което позволява изпълнението на различни версии и опции с помощта на богата гама от аксесоари. Тази конструкция увеличава гъвкавостта и адаптивността на продукта, като предлага множество възможности за инсталация.

Енергийна ефективност

FX – VB 330 се отличава и с висока енергийна ефективност, която е важен фактор за много потребители, стремящи се да намалят разходите за отопление и охлаждане. С правилната работа на този конвектор, потребителите могат да очакват значителни спестявания в дългосрочен план.

Лесна инсталация

Благодарение на практичния си дизайн и опции за монтаж, инсталацията на FX – VB 330 е надеждна и бърза. Дизайнерите и инсталаторите оценяват лекотата на работа с този продукт, което значително намалява времето за настройка.

Лесен за управление

Управлението на FX – VB 330 е интуитивно и удобно, спомагащо за оптимизиране на потребителското изживяване. Чрез своята система за управление, потребителите могат лесно да регулират температурата и скоростта на вентилатора с малко усилия.

Заключение

Вентилаторният конвектор за открит монтаж FX – VB 330 е отличен избор за потребители, които търсят ефективно и естетически приятно решение за отопление и охлаждане. С разнообразие от предимства и интуитивни функции, този продукт определено заслужава внимание. Разгледайте опцията FX – VB 330 за цялостно решение на вашите климатични нужди!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!