Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вентилаторен конвектор за открит монтаж с челно засмукване FX – VB 230

Вентилаторен конвектор за открит монтаж с челно засмукване FX – VB 230

680,00 лв.

Код: 01023002bc Категория:

Описание

Какво е вентилаторен конвектор за открит монтаж с челно засмукване FX – VB 230 и защо е незаменим помощник в отоплителната система на вашето помещение? В настоящия малък гид ще разгледаме всичките му предимства, характеристики и употреба.

Какви са основните предимства на вентилаторния конвектор?

Вентилаторният конвектор FX – VB 230 предлага много предимства за по-добро отопление и охлаждане в помещенията. Нека я разгледаме по-подробно:

1. Практичен и модерен дизайн

Той е проектиран така, че да предостави максимален комфорт, както в интериора, така и в екстериора. Неговият елегантен вид се вписва хармонично в различни интериорни стилове.

2. Две настройваеми жалузи

С вградени две настройваеми жалузи, вентилаторният конвектор позволява насочване на въздушния поток там, където е необходимо. Това помага за регулиране на температурата в помещението и подобрява комфортa.

3. Трансформатор за 6 скорости

Устройството идва с трансформатор, който предлага 6 различни скорости на работа, адаптирайки се към вашите нужди. Тази гъвкавост осигурява оптимални условия на комфорт.

4. Удобство при обслужване и поддръжка

Дренажната фуния е проектирана с бърза връзка с кондензната линия, което улеснява изводите от кондензата и предотвратява проблеми с натрупването на влага.

Как работи вентилаторният конвектор?

Работата на вентилаторния конвектор е проста, но ефективна. Той използва силиконови компоненти за да осигури представителен поток на въздух, критериен фактор за отопление и охлаждане.

Иновативни технологии за оптимално представяне

Вентилаторният конвектор е оборудван с иновативни технологии, които подобряват неговата производителност и намаляват енергийната консумация.

Избор на местоположение за инсталация

При избора на местоположение за инсталиране на вентилаторния конвектор е важно да се вземат предвид фактори като удобност, възможност за дренаж и пропускливост на въздуха.

Поддръжка и грижи

Редовната поддръжка играе важна роля за оптималното функциониране на вентилаторния конвектор. Системата за заключване на филтъра за подвижни опори предоставя лесен достъп за почистване и смяна на филтрите.

В заключение, вентилаторният конвектор с челно засмукване FX – VB 230 е един от най-добрите избори за отоплителна и охлаждаща система, предлагайки не само многофункционалност, но и естетика.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!