Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вентилаторен конвектор за открит монтаж с долно засмукване FX – VA 930

Вентилаторен конвектор за открит монтаж с долно засмукване FX – VA 930

1240,00 лв.

Код: 01093001bc Категория:

Описание

Вентилаторният конвектор FX – VA 930 е отличен избор за открит монтаж, осигуряващ ефективно отопление и охлаждане. С практичния си дизайн и модерен вид, той перфектно се вписва в различни интериорни и екстериорни решения, създавайки комфорт в жилищни и търговски пространства.

Практичност и стилен дизайн

В днешно време, когато всяка детайл играе голяма роля, вентилаторните конвектори се трансформират от просто физическо устройство в важен елемент от интериора. Вентилаторният конвектор FX – VA 930 е проектиран с внимание към детайлите, което го прави идеален за всеки дом или офис. С елегантни линии и минималистичен вид, той предлага естетическа стойност, комбинирана с изключителна функционалност.

Две настройваеми жалузи

С FX – VA 930 потребителите разполагат с удобството да настройват посоката на въздуха. Това е особено полезно в помещения с различна архитектура, където е важно да се насочи въздуха в желаната посока. Възможността за контролиране на потока на въздуха добавя допълнителен слой на комфорт и персонализация.

Трансформатор за 6 скорости

С вграден трансформатор за 6 скорости, FX – VA 930 позволява оптимизиране на потока на въздуха в зависимост от текущите нужди на помещението. Потребителите могат лесно да регулират интензивността на въздушния поток, осигурявайки по-добра ефективност и уют.

Инженерство и технологии

Вентилаторният конвектор FX – VA 930 не е само естетически приятен, но също така включва иновации, които допринасят за неговата ефективност. С дренажна фуния за конденз, уредът осигурява бърза връзка с кондензоотводящата линия. Това решение е изключително важно, тъй като намалява риска от натрупване на влага и поддържа пространството сухо.

Подвижни филтри за лесно обслужване

Удобството в обслужването е от съществено значение за поддържане на работоспособността на всяко климатично устройство. FX – VA 930 предлага подвижни опори за лесно почистване и замяна на филтри. Потребителите не само спестяват време, но и осигуряват по-чист и здравословен въздух в помещението.

Стоманени части с предварително маркирани отвори

С вградени части с предварително маркирани и изрязани отвори, FX – VA 930 предлага на клиентите голяма гама от опции за инсталация. Това позволява бърз и лесен монтаж, независимо от конфигурацията на помещението. Разнообразието от аксесоари допълнително увеличава персонализацията на уреда.

Заключение

Вентилаторният конвектор FX – VA 930 е перфектният избор за потребители, които търсят ефективност, стил и удобство. С иновативни функции и изискан дизайн, той не само че подобрява комфортната атмосфера, но също така добавя стойност към всяко пространство. Инвестицията в FX – VA 930 е стъпка към по-добро качество на живот, което всяко домакинство заслужава.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!