Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вентилаторен конвектор за открит монтаж с долно засмукване FX – VA 830

Вентилаторен конвектор за открит монтаж с долно засмукване FX – VA 830

1140,00 лв.

Код: 01083001bc Категория:

Описание

Вентилаторният конвектор за открит монтаж с долно засмукване FX – VA 830 е иновационен продукт, проектиран за оптимално управление на температурата в различни среди. С практичен дизайн, който се вписва идеално в съвременните интериори, този конвектор предлага комбинация от функционалност и стил. В оборудването са включени и две настройваеми жалузи, които позволяват насочването на въздуха точно в желаната посока, осигурявайки максимален комфорт.

Основни характеристики на вентилаторния конвектор FX – VA 830

С трансформатор за 6 скорости, FX – VA 830 предоставя потребителите с много опции за настройка на интензивността на отопление или охлаждане. Допълнителните функции като дренажната фуния за конденза осигуряват бърза връзка с кондензоотвеждащата линия, което улеснява инсталацията и поддръжката на устройството. Филтър на подвижни опори гарантира, че обслужването е лесно и удобно.

Дизайн и изработка

Конвекторът е изработен от стоманени части с предварително маркирани и изрязани отвори, което означава, че е адаптивен и може да бъде приспособен към много различни версии и опции, благодарение на богатата гама от аксесоари. Това не само че допринася за лесната инсталация, но и за надграждане на функционалността по време на експлоатация.

Приложения на FX – VA 830

Вентилаторният конвектор е идеалният избор за отопление и охлаждане на различни типове помещения, включително офисите, търговски пространства, тераси и дори промишлени обекти. Чрез инсталиране на устройства като FX – VA 830, можете да постигнете оптимален климат не само за работните условия, но и за домашния комфорт.

Очаквани предимства

С FX – VA 830, можете да очаквате не само енергийна ефективност, но и значително намаляване на разходите за отопление и охлаждане. Конвекторът работи тихо, което го прави идеален за места, където спокойствието и тишината са приоритет.

С иновациите в дизайна и технологиите, вентилаторният конвектор FX – VA 830 се явява не само практично, но и естетически приятно решение за всеки домашен или бизнес интериор.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!