Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вентилаторен конвектор за открит монтаж с долно засмукване FX – VA 530

Вентилаторен конвектор за открит монтаж с долно засмукване FX – VA 530

840,00 лв.

Код: 01053001bc Категория:

Описание

В светлината на нарастващата нужда от комфорт и ефективно отопление, вентилаторният конвектор за открит монтаж с долно засмукване FX – VA 530 се утвърдихте като решение, което съчетава практичност и стил.

Предимства на вентилаторния конвектор FX – VA 530

Този иновативен уред е проектиран с акцент на дизайна и функционалността. Основните му предимства включват:

1. Практичен дизайн и модерен вид

Ventonator FX – VA 530 притежава изискан визуален стил, който ще се впише във всяко интериорно пространство. Невъзможността му да допълни атмосферата на помещението в комбинация с естетически приятен външен вид го правят идеален избор за открит монтаж.

2. Две настройваеми жалузи

Въздушният поток е от ключово значение за създаването на приятна среда. С две настройки за насочване на въздуха можете да дефинирате по най-добрия начин посоката на въздушните струи, за да осигурите максимален комфорт.

3. Трансформатор за 6 скорости

Тази функция дава възможност за настройка на мощността на уреда, като гарантира, че можете да се адаптирате към условията в помещението. На разположение са 6 скорости, от тиха работа до интензивно отопление.

4. Дренажна фуния

Бързото отводняване на конденз е важно за функционирането на всеки конвектор. Вентилаторният конвектор FX – VA 530 предлага лесно свързване с кондензоотвеждащата линия, което позволява безпроблемно отводняване.

5. Лесно обслужване

На разположение е подвижен филтър на опорите, който се грижи за чистотата на въздуха и е лесен за почистване, осигурявайки непрекъснато ефективно функциониране.

Инсталация и аксесоари

Инсталирането на вентилаторния конвектор FX – VA 530 е буквално играчка. Странните изисквания и разнообразието от аксесоари предлагат множество опции за вграждане и приложение, което прави конвектора гъвкав за различни изисквания на клиентите.

Как да изберем правилното място за инсталиране?

Изборът на правилно място е ключов за употребата на вентилаторни конвектори. Препоръчва се инсталирането им в централната част на стаята, за да се осигури равномерно разпределение на топлия въздух.

Предимства на използването на аксесоари

Различните аксесоари, които предлагаме, позволяват на потребителите да звуковизират силата на отопление и естетическото представяне на отоплителната система.

Настройка и помощни функции

Вентилаторният конвектор предлага интуитивен интерфейс за настройка на параметрите, което го прави идеален за всеки, независимо от технически умения.

Потребителите определено биха се възползвали от бордови функции и допълнителни възможности, които повишават функционалността на устройството.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!