Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

NIPPON NSAFBU-12HRDNX-Q WAL IN

NIPPON NSAFBU-12HRDNX-Q WAL IN

300,00 лв.

Код: 2560472bt Категория:

Описание

Климатикът NIPPON NSAFBU-12HRDNX-Q е идеалното решение за вашия дом или офис, предлагащ висока ефективност и мощност. С елегантен дизайн и иновационна технология, той осигурява комфорт и уют през цялата година. Система за регулиране на температурата позволява на потребителите да настроят желаната температура с прецизност, а енергийната ефективност клас A++ гарантира по-ниски сметки за електричество.

Функции на NIPPON NSAFBU-12HRDNX-Q

Този климатик е снабден с множество функции, осигуряващи максимален комфорт. Някои от ключовите му особености включват:

Безшумна работа

NIPPON NSAFBU-12HRDNX-Q работи изключително тихо, което го прави идеален за спални и офис пространства, където тишината е от съществено значение.

Индивидуално управление на температурата

С дистанционно управление можете лесно да контролирате температурата от всяка точка на помещението. Това ви дава възможността да създадете идеалната атмосфера.

Филтрираща система

Климатикът разполага с висококачествени филтри, които улавят прах и алергени, осигурявайки чист и свеж въздух.

Лесен монтаж и поддръжка

Проектантите на NIPPON са се погрижили климатикът лесно да бъде инсталиран, а поддръжката е минимална, което спестява време и усилия на потребителите.

Ползи от употребата на климатика NIPPON

Изборът на NIPPON NSAFBU-12HRDNX-Q не е просто избор на климатик, а инвестиция в комфорта и здравето на вашето семейство или служители.

Енергийна ефективност

Този модел е проектиран да бъде икономичен, спестявайки енергия и пари през дългосрочен период. Клас A++ осигурява отлична производителност с ниско потребление на енергия.

Дълготрайност и надеждност

NIPPON е известен със своето качество и дълготрайност на продуктите. Климатикът е проектиран да работи ефективно за много години.

Спокойствие и комфорт

С Inverter технология можете да се насладите на постоянна и приятна температура, без резки колебания. Климатикът автоматично регулира мощността си в зависимост от нуждите на помещението.

Наблюдение на качеството на въздуха

С вградени сензори, климатикът може да следи качеството на въздуха, осигурявайки ви допълнителна сигурност и комфорт.

Заключение

NIPPON NSAFBU-12HRDNX-Q е идеален избор за всяко домакинство или офис, предоставяйки удобство, ефективност и стил. Със своите иновации и технологии, той е в състояние да изпълни всяко изискване за климатизация. Изберете NIPPON и се насладете на комфортен и здравословен живот!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!