Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вентилаторен конвектор за открит монтаж с долно засмукване FX – VA 430

Вентилаторен конвектор за открит монтаж с долно засмукване FX – VA 430

760,00 лв.

Код: 01043001bc Категория:

Описание

Вентилаторният конвектор FX – VA 430 е иновационен продукт, който съчетава практичност и стил. С неговия модерен дизайн, той не само ще се впише в интериора на вашето пространство, но и ще предостави незаменима функционалност. Подходящ за открит монтаж, конвекторът предлага висококачествено решение за отопление и охлаждане. С двете настройваеми жалузи, можете да насочите въздуха в желаната посока, осигурявайки максимален комфорт. Трансформаторът за 6 скорости ви дава възможност да регулирате интензитета на въздуха, за да отговаря на вашите нужди по всяко време на годината.

Спецификации на Вентилаторен конвектор FX – VA 430

Конвекторът е оборудван с дренажна фуния за конденза, позволяваща бърза връзка с кондензоотвеждащата линия, което прави монтажа лесен и безпроблемен. Благодарение на подвижния филтър с опори, обслужването е бързо и удобно, което е от изключителна важност за дългосрочната работа на устройството.

Положителни черти

  • Лесен за инсталиране
  • Подходящ за разнообразни приложения
  • Висока енергийна ефективност
  • Съвременни технологии за управление

Опции за аксесоари

В допълнение, стоманените части с предварително маркирани и изрязани отвори позволяват множество версии и опции, благодарение на богатата гама от аксесоари, които могат да бъдат добавени и комбинирани. Това означава, че можете да адаптирате конектора в зависимост от специфичните нужди на вашето пространство.

Заключение

Вентилаторният конвектор FX – VA 430 е идеалното решение за всеки дом или офис, търсещи комбинация от стил, функционалност и енергийна ефективност. Инвестирайте в настройката на вашето пространство с това иновативно устройство, което ще предостави удоволствие и комфорт през цялата година.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!