Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вентилаторен конвектор за скрит монтаж с челно засмукване FX – CB 130

Вентилаторен конвектор за скрит монтаж с челно засмукване FX – CB 130

480,00 лв.

Код: 01013008bc Категория:

Описание

Вентилаторният конвектор за скрит монтаж с челно засмукване FX – CB 130 е иновационен продукт, който предоставя оптимален контрол на температурата и комфорт в помещението. С практичен дизайн и модерен вид, той лесно се вписва в интериора на всяко помещение, съчетавайки функционалност и естетика.

Практичен дизайн за всеки интериор

С уникалния си дизайн, вентилаторният конвектор FX – CB 130 предлага не само ефективност, но и стил. Той е проектиран да бъде вграден в стената, което позволява оптимално използване на пространството в помещението. Разполага с две настройваеми жалузи, които позволяват прецизно насочване на въздуха в желаната посока, което е от съществено значение за постигане на максимален комфорт.

Настройки за оптимална работа

Трансформаторът за 6 скорости предлага голямо разнообразие от настройки, за да адаптира работата на конвектора спрямо конкретните нужди на потребителя. Независимо дали става дума за отопление или охлаждане, FX – CB 130 осигурява стабилна и приятна температура в помещението, като спестява енергия при нужда.

Управление на кондензата

Дренажната фуния за конденза с бърза връзка с кондензоотвеждащата линия е още един важен елемент от дизайна на FX – CB 130. Този удобен механизъм позволява лесно и безпроблемно управление на конденза, предотвратявайки проблеми с влагата и осигурявайки спокойна и уютна обстановка в помещението.

Лесно обслужване и поддръжка

Със своите подвижни опори и лесен за достъп филтър, обслужването на тези конвектори става бързо и удобно. Потребителите могат лесно да почистват и подменят филтъра, без да се налага да викат специалисти. Това осигурява не само удобство, но и поддържа устройството в идеално работно състояние за по-дълго време.

Стоманени части с високо качество

Стоманените части, използвани при производството на FX – CB 130, са с предварително маркирани и изрязани отвори, което позволява разнообразие от опции и конфигурации. С богатата гама от аксесоари, потребителите могат да настроят устройството спрямо специфичните си нужди и предпочитания.

Икономия на енергия и устойчивост

Възможността за регулиране на скоростта и функциите на вентилаторния конвектор допринася за спестяване на енергия. С FX – CB 130 можете да получите необходимия комфорт, без да се налага да се притеснявате за увеличени сметки за електричество. Устойчивият му дизайн и бързото му инсталиране също го правят атрактивен избор за различни помещения.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!