Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вентилаторен конвектор за скрит монтаж с долно засмукване FX – CA 130

Вентилаторен конвектор за скрит монтаж с долно засмукване FX – CA 130

470,00 лв.

Код: 01013007bc Категория:

Описание

Вентилаторен Конвектор за СHidden Монтаж – Вашият Идеален Избор за Комфорт

В съвременния забързан живот, удобството и комфортът в нашето работно и жилищно пространство от играят важна роля. Вентилаторният конвектор за скрит монтаж с долно засмукване FX – CA 130 не само че осигурява съвременна технология за отопление и охлаждане, но и добавя стил към всяка стая. С отличителен и практичен дизайн, той отговаря на нуждите на всеки дом.

Дизайн и Функционалност

Искате ли да имате климатична система, която е стилна и ненатрапчива? FX – CA 130 е идеалният избор за вас. Неговият модерен вид помага да се слива с интериора на вашето пространство, благодарение на практичния и естетично приятен дизайн. Компактните му размери позволяват незабележимо инсталиране, което оставя повече място и помага за създаване на по-чист и подреден вид.

Насочване на Въздуха

Една от уникалните характеристики на FX – CA 130 е неговите две настройваеми жалузи. Те ви дават възможността да насочвате въздуха в желаната посока, така че да можете да се насладите на оптималното разпределение на температурата в стаята, независимо от климатичните условия навън.

Удобство и Лесно Обслужване

Не само, че FX – CA 130 осигурява приятен климат в помещението, но е и изключително лесен за поддръжка. С филтър на подвижни опори, обслужването му е бързо и удобно. Системата е проектирана така, че да можете лесно да сменяте или почиствате филтъра, което е от изключително значение за творчество на чист въздух.

Скорости и Аксесоари

С трансформатор за 6 скорости, FX – CA 130 предлага многофункционалност в управлението на климата във вашето пространство. Независимо дали имате нужда от бързо охлаждане или нежно затопляне, вие можем да настроите системата според вашите предпочитания и нужди. Освен това, богатата гама от аксесоари позволява индивидуално настрояване, гарантирайки, че вашата система ще отговаря на всички ваши нужди.

Конденз и Овлажняване

Дренажната фуния за конденз на FX – CA 130 е решена така, че да улеснява появата на влага. С бърза връзка с кондензоотвеждащата линия, можете да сте сигурни, че не само системата, но и помещението остава чисто и сухо.

Забележителна Издръжливост

Не на последно място, конструкцията на FX – CA 130 използва стоманени части с предварително маркирани и изрязани отвори, което позволява прилагането на различни версии и опции. Това означава, че в случай на нужда от модификация, можете лесно да адаптирате устройството, за да отговаря на специфичните нужди на вашето помещение.

Изборът на FX – CA 130 е инвестиране не просто в климатизирана система, а в комфорт, стил и безпроблемно управление на обстановката във вашето пространство. Позволете ни да ви помогнем да направите вашето пространство по-добро и комфортно с FX – CA 130!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!