Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вентилаторен конвектор за открит монтаж с долно засмукване FX – HB 130

Вентилаторен конвектор за открит монтаж с долно засмукване FX – HB 130

690,00 лв.

Код: 01013005bc Категория:

Описание

Вентилационни системи и техните предимства

В последните години все по-голямо внимание се обръща на ролята на намирането на ефективни решения за отопление и охлаждане на помещенията. Именно тук се включват конвектори, които предлагат практичен и удобен начин за подобряване на климатичните условия във всеки дом, офис или публично пространство.

Какво е вентилаторен конвектор?

Вентилаторният конвектор за открит монтаж с долно засмукване FX – HB 130 е съвременно климатично устройство, предлагащо множество функции за оптимизиране на въздушния поток. Този вентилаторен конвектор предоставя комфорт и енергийна ефективност, благодарение на иновационния си дизайн и технологии.

Основни характеристики

  • Практичен дизайн и модерен вид, който лесно се вписва в интериора на помещението.
  • Две настройки на жалузите, позволяващи насочване на въздуха в желаната посока, подобряващи комфорта на потребителите.
  • Трансформатор с 6 скорости, даващ възможност за избиране на желаното ниво на сила на въздуха.
  • Дренажна фуния за конденза, която предлага бърза свързаност с кондензоотводящата линия, спомагаща за намаляване на замърсяването и миризмите.
  • Лесно обслужване, благодарение на подвижните опори на филтъра, които могат да се подменят бързо и без усилия.
  • Стоманени части с предварително маркирани и изрязани отвори, които осигуряват гъвкавост при инсталацията и опции за адаптация в зависимост от нуждите на потребителя.

Защо да изберете FX – HB 130?

Изборът на вентилаторен конвектор с долно засмукване сте идеалното решение од затопляне и охлаждане на вашето пространство. В зависимост от климатичните условия и желаната настройка на температурата, FX – HB 130 е можете да настраите към вашите нужди.

Енергийна ефективност и екологичност

С нарастващите разходи за енергия и нуждата от устойчиви решения в нашия живот, важно е да изберем продукт, който не само да ни осигури комфорт, но и да бъде щадящ за околната среда. FX – HB 130 използва иновационни технологии за оптимизиране на консумацията на енергия, което означава, че ще получите висока производителност с минимална загуба на ресурси.

Лесна инсталация и поддръжка

Функционалността на FX – HB 130 е проектирана така, че да осигури лесен монтаж и необходимата поддръжка, като същевременно предлага възможности за адаптиране и обновление при нужда. С всичките си функции и гъвкавост, можете да се насладите на оптимално климатични условия без да пренебрегвате ефективността на разходите.

Стил и естетика

Когато избирате климатично устройство за вашия дом или офис, не трябва да пренебрегвате и визията му. FX – HB 130 е преплетение от съвременен дизайн и функционалност, което го прави идеален за всяко пространство.

Заключение

В заключение, вентилаторният конвектор за открит монтаж с долно засмукване FX – HB 130 е не само модерен и естетически приятен, но и иновационен продукт, който предоставя множество ползи за потребителите. С многообразието на функции, както и с лесно поставяне и обслужване, FX – HB 130 представлява отлично решение за вашето климатизиране.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!