Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вентилаторен конвектор за открит монтаж с челно засмукване FX – VB 130

Вентилаторен конвектор за открит монтаж с челно засмукване FX – VB 130

650,00 лв.

Код: 01013002bc Категория:

Описание

Вентилаторният конвектор за открит монтаж с челно засмукване FX – VB 130 е висококачествено и ефективно устройство, проектирано да отговори на нуждите на съвременния потребител. Със своя практичен дизайн и модерен вид, този конвектор не само ще подобри комфорта в помещението, но и ще допринесе за естетиката на вашето пространство.

Основни характеристики на вентилаторния конвектор FX – VB 130

Един от основните плюсове на FX – VB 130 са двете настройваеми жалузи, които позволяват насочване на въздуха в желаната посока, осигурявайки по-добра циркулация и комфорт. С трансформатора за 6 скорости, можете да регулирате силата на вентилацията според индивидуалните нужди и условията в помещението.

Надеждно дренажно решение

Конвекторът е оборудван с дренажна фуния за конденза, която бързо се свързва с кондензоотвеждащата линия. Тази функция е особено важна за оптимално управление на влагата и предотвратяване на натрупване на конденз, което може да доведе до неприятни миризми и разрушаване на оборудването.

Лесно обслужване

Филтърът на подвижни опори осигурява бързо и лесно обслужване, позволявайки на потребителите да подменят филтъра без нуждата от усложнени процедури. Поддържането на чистота и ефективност на устройството става много по-лесно.

Стоманени части и аксесоари

Вентилаторът е изработен от стоманени части, които са предварително маркирани и изрязани, което позволява изпълнението на много различни версии и опции. С богатата гама от аксесоари производителят осигурява възможност за персонализиране на конектора и адаптиране на устройството към конкретните нужди на клиента.

Дизайн и ефективност

Дизайнът на FX – VB 130 е не само естетически приятен, но също така е проектиран с мисъл за ефективност. Устройството предоставя отлична производителност, позволявайки бързо отопление или охлаждане на помещението, като същевременно е енергийно ефективно.

Идеален за открити пространства

Този вентилаторен конвектор е идеален за инсталиране в открити пространства, като тераси, градини или външни зони. Управлението на температурата в тези области е от съществено значение за осигуряване на комфорт и удобство за ползватели.

Персонализирани решения

С възможността за адаптиране на конектора и наличните аксесоари, FX – VB 130 предлага персонализирани решения, които могат да бъдат съобразени с конкретните нужди на клиентите, независимо от ситуацията или местоположението.

Обобщавайки, вентилаторният конвектор FX – VB 130 не само осигурява съвременна технология и иновации, но и предоставя ненадминат комфорт и удобство. Независимо от особеностите на пространствата, в които ще бъде инсталиран, той е решение, на което можете да се доверите.

Инвестирайте в качеството и ефективността на FX – VB 130 и се насладете на приятно и комфортно пространство.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!