Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вентилаторен конвектор за открит монтаж с долно засмукване FX – VA 130

Вентилаторен конвектор за открит монтаж с долно засмукване FX – VA 130

620,00 лв.

Код: 01013001bc Категория:

Описание

Вентилаторен Конвектор FX – VA 130 – иновация за комфорт и ефективност

В днешния динамичен свят, където удобството и ефективността играят основна роля, вентилаторният конвектор FX – VA 130 се откроява като решение, което комбинира практичност с модерен дизайн. Независимо дали става въпрос за индустриално приложение или домашна употреба, този конвектор е създаден да отговори на всички ваши нужди за отопление и охлаждане.

Практичността на дизайна

Практичният дизайн на вентилаторния конвектор FX – VA 130 осигурява лесно инсталиране и гъвкавост при разположението. С долно засмукване, устройството може да бъде интегрирано в различни среди, без да нарушава интериора. Освен това, стоманените части с предварително маркирани и изрязани отвори позволяват лесна адаптация и монтаж на различни версии и опции, като така предоставят на потребителя широк набор от аксесоари за персонализация.

Настройваеми жалузи за оптимално насочване на въздуха

Модерните технологии за циркулация на въздуха са в основата на доброто функциониране на FX – VA 130. С две настройваеми жалузи, потребителите могат лесно да насочват въздуха в желаната посока, което осигурява комфортно и равномерно отопление или охлаждане. Тази функционалност е особено полезна в по-големи пространства, където е необходимо да се осигури равномерна температура навсякъде.

Управление на скоростта за максимален комфорт

С вградения трансформатор за 6 скорости, потребителите могат да регулират интензивността на въздушния поток според индивидуалните предпочитания. Това не само увеличава личния комфорт, но и осигурява енергийна ефективност. Потребителите могат да намалят скоростта, когато не са на място, или да увеличат мощността при по-големи натоварвания, каквито могат да бъдат натоварените летни дни.

Инженеринг на качеството

FX – VA 130 не е просто обикновен вентилаторен конвектор – той включва иновации, които подобряват издръжливостта и функционалността на устройството. Дренажната фуния за конденза е проектирана за лесна връзка с кондензоотвеждащата линия, което значително намалява риска от повреди и нуждата от често обслужване и поддръжка.

Лесно обслужване

Филтърът на подвижни опори в вентилаторния конвектор FX – VA 130 е проектиран с мисъл за клиентите. Лесно достъпният дизайни позволява бързо и безпроблемно почистване или смяна на филтрите, което е непременно условие за осигуряване на чист въздух и добра работа на устройството. Положителният резултат от поддръжката увеличава дългосрочната издръжливост на продукта и продукта.

Аксесоари и адаптивност

Възможността за прилагане на множество аксесоари прави FX – VA 130 изключително адаптивен спрямо нуждите на потребителите. С богатата гама от предлагани опции, всеки клиент може да адаптира устройството така, че да отговаря на специфичните изисквания на неговото пространство.

Заключение

Вентилаторният конвектор FX – VA 130 предлага синергията на модерен дизайн, иновации и практичност, осигурявайки перфектно решение за отопление и охлаждане. Независимо от обстоятелствата, неговите предимства ще го превърнат в отличен избор за всеки дом или офис. От уникалната му способност да се адаптира и оптимизира според условията, до високия стандарт на изработка и лесната поддръжка, FX – VA 130 предоставя всичко, от което имате нужда.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!