Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Tермопомпа Gree Versati III GRS-CQ10Pd/NhH-E

Tермопомпа Gree Versati III GRS-CQ10Pd/NhH-E

8560,00 лв.

Код: 2560544bt Категория:

Описание

Термопомпа Gree Versati III GRS-CQ10Pd/NhH-E – Идеалният вариант за вашите отоплителни нужди

Търсите ли ефективно и икономично решение за отопление и охлаждане на вашия дом или офис? Термопомпата Gree Versati III GRS-CQ10Pd/NhH-E е перфектният избор за вас. Със своята мощност от 9.5 kW за отопление и 8.5 kW за охлаждане, тази термопомпа осигурява оптимална производителност по всяко време на годината. С F макс. консуматор на мощност от 2.24 kW за охлаждане и 2.07 kW за отопление, Gree Versati III предлага изключителен EER от 3.79 и COP от 4.59, с което допринася за по-ниски сметки за енергия и по-добра устойчивост на околната среда.

Гарантирано качество и доверие

С гаранция от 24 месеца и с хладилен агент R-32, Gree Versati III е проектиран с внимание към детайлите. Работната температура на охлаждане на модела варира от 10 до 48 °C, докато за отопление тя е между -25 и 35 °C. Това го прави идеален избор за различни климатични условия и помещения.

Вътрешно и външно тяло – комфорт на всяка стъпка

Термопомпата разполага с компактно вътрешно тяло с размери 860 x 460 x 318 mm и тегло 62 kg, което я прави лесна за инсталиране в пространството на всеки дом. Външното тяло, от своя страна, измерва 787 x 982 x 427 mm и тежи 82 kg, което осигурява необходимата устойчивост и надеждност при различни метеорологични условия. Съотношението между установените тръбни връзки – 6.35 mm за течна и 12.7 mm за газообразна фаза, позволява лесно свързване и експлоатация.

Технология и иновации на Gree Versati III

Технологията, внедрена в Gree Versati III, е на високо ниво. Системата е проектирана да работи с минимални шумови нива, осигурявайки спокойствие и комфорт. Нивото на шум на охлаждане варира между 29 dB при нормална работа и 55 dB в режим на висока производителност. С режим на безшумна работа, термопомпата предлага опция за тихо функциониране, без да компрометира производителността.

Адаптивност и гъвкавост

Моделът Gree Versati III е проектиран с грижа за потребителя. Независимо дали желаете да охладите помещението през горещото лято или да го отоплите през студената зима, този продукт предлага всичко в едно. С възможността за управление на температурата и режимите на работа, вие получавате пълен контрол над климата във вашето пространство.

Дългосрочна инвестиция в комфорт

Изборът на термопомпа Gree Versati III означава дългосрочна инвестиция в комфорт и ефективност за вашето жилище. Технологиите и иновациите, вложени в продукта, гарантират надеждност и висока производителност, независимо от времето навън. За модерни домове и офиси, Gree Versati III е стандарт за качество и ефективност, който не бива да пропускате.

Допълнителна информация

Производител

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

Гаранция

24 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!