Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Стенен вентилаторен конвектор SLW 1000 инвертор (с 2-пътен или 3-пътен вентил)

Стенен вентилаторен конвектор SLW 1000 инвертор (с 2-пътен или 3-пътен вентил)

1770,00 лв.

Код: 02465bc Категория:

Описание

Стенният вентилаторен конвектор SLW 1000 инвертор е идеалното решение за съвременните домове, които търсят ефективно и стилно отопление и охлаждане. С естетичния си дизайн, стенният вентилатор SLW 1000 не само допринася за комфортната температура в помещението, но и служи като естетичен акцент в интериора на Вашия дом.

Основни характеристики на стенния вентилатор SLW 1000

Стенният вентилаторен конвектор SLW 1000 притежава редица уникални функции, които го правят предпочитан избор за много домакинства:

Ефективност и мощност

С мощността си от 1000W, SLW 1000 е способен да охлажда, изсушава, филтрира и отоплява вашето помещение. Комбинацията от инверторна технология и голяма клапа осигурява оптимална циркулация на въздуха без да създава нежелан шум.

Интелигентен контрол

С дистанционното управление и сензорния контрол, можете удобно да регулирате температурата и режима на работа от всяка точка в стаята. Дислеят със задна подсветка предлага лесно опериране дори и при слабо осветление.

Филтрация на въздуха

Стенният вентилатор SLW 1000 е оборудван с висококачествена филтрация, която гарантира, че въздухът, който дишате, е чист и свеж. Филтърът улавя прах, алергени и други замърсители, предотвратявайки тяхното проникване в помещението.

Сигурност и надеждност

Със своята иновативна конструкция, стенният вентилатор SLW 1000 гарантира безопасност и надеждност. Устройството е снабдено със защита от прегряване, което го прави идеално за продължителна работа.

Предимства на стенния вентилатор SLW 1000 инвертор

Изборът на стенен вентилаторен конвектор SLW 1000 идва с множество предимства:

Стилен и модерен дизайн

Неговият елегантен вид и дискретно присъствие правят SLW 1000 подходящ за всеки интериор. Можете да го интегрирате в различни стилове на декорация, което спомага за цялостната естетика на помещението.

Лесна инсталация и поддръжка

Инсталацията на вентилатора е бърза и лесна, а поддръжката му не изисква специализирани усилия. Просто периодично проверявайте филтъра и го почиствайте, за да поддържате оптималната му работа.

Икономичност

С инверторната технология можете да се насладите на намалени енергийни разходи, запазвайки комфортната температура в дома си през цялата година.

Голям обхват на работа

С универсалното си приложение, стенният вентилатор SLW 1000 е подходящ за всякакви помещения – от малки стаи до големи зали. Можете да регулирате посоката на въздуха, за да постигнете максимален комфорт и ефективност.

Следващият път, когато помислите за подобряване на комфорта в дома си, помислете за стенния вентилаторен конвектор SLW 1000 инвертор. Той ще донесе не само уют, но и стил в интериора Ви.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!