Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Стенен вентилаторен конвектор SLW 1200 инвертор (с 2-пътен или 3-пътен вентил)

Стенен вентилаторен конвектор SLW 1200 инвертор (с 2-пътен или 3-пътен вентил)

1870,00 лв.

Код: 02457bc Категория:

Описание

Иновативен стенен вентилаторен конвектор SLW 1200 инвертор

Представяме ви стенния вентилаторен конвектор SLW 1200 инвертор – вашият незаменим партньор за климатизация, който успешно съчетава елегантен дизайн с модерни функционалности. Този иновативен уред е идеален за отопление, охлаждане и филтриране на въздуха, предоставяйки ви оптимален комфорт във всякакви климатични условия.

Естетичен дизайн, подходящ за всяко пространство

Стенният вентилаторен конвектор SLW 1200 притежава стилен и компактен дизайн, който seamlessly се вписва в интериора на вашия дом или офис. Неговите елегантни линии и естетичен вид ще зарадват дори и най-изтънчените вкусове, придавайки допълнителен шик на всяко пространство.

Мощна ефективност и изключителна производителност

Оборудван с голяма клапа и тангенциален вентилатор, SLW 1200 предлага изключителна производителност. Неговата простота на лесно регулиране и контрол ви позволяват бързо да избере желаната температура, независимо дали става въпрос за охлаждане през лятото или отопление през зимата.

Модерни технологии за максимална ефективност

Технологията с инвертор позволява на вентилаторния конвектор SLW 1200 да настройва скоростта на работа в зависимост от текущите нужди, което води до значително спестяване на енергия. В допълнение, охлаждането, изсушаването и филтрирането на въздуха ще осигурят перфектен климат в помещението.

Функционалности, които правят разликата

Вградените функции на стенния вентилаторен конвектор SLW 1200, включително дистанционно управление със сензорен контрол и дисплей със задна подсветка, добавят удобство и леснота на използване. Независимо дали се върнете вкъщи след дълъг работен ден или просто искате да регулирате температурата с едно натискане, SLW 1200 е на разположение.

Лесен монтаж и поддръжка

Монтажът на стенния вентилаторен конвектор SLW 1200 е бърз и лесен. С точни инструкции и необходимите компоненти, можете да го инсталирате сами или с помощта на професионалисти. Поддръжката също е проста, благодарение на наличните филтри, които могат да се почистват или сменят, за да поддържат уреда в оптимално състояние.

Оптимизирайте пространството във вашия дом

Със стенния вентилаторен конвектор SLW 1200 вие оптимизирате пространството си, като хем печелите комфорт, хем запазвате стил. Уредът е идеален за малки жилища, където наистина е важен всеки сантиметър от пространството.

Екологичен и икономически изгоден

Sдвемените възможности за работа на SLW 1200 позволяват намаляване на разходите на електрическа енергия, като същевременно предоставят отлична производителност на климатизацията. Изборът на екологични технологии за правене на отопление и охлаждане е от изключително значение за много хора, а SLW 1200 е доказателство за това.

Опитайте стенния вентилаторен конвектор SLW 1200 днес и преобразете начина, по който управлявате климата във вашето пространство!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!