Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен вентилаторен конвектор SLR AIR 1100 DC TR

Инверторен вентилаторен конвектор SLR AIR 1100 DC TR

2270,00 лв.

Код: 02360bc Категория:

Описание

Ако търсите устройство, което комбинира мощност, енергийна ефективност и елегантен дизайн, инверторният вентилаторен конвектор SLR AIR 1100 DC TR е идеалният избор за вас. С DC инверторна технология, той не само, че предоставя отлична охлаждаща мощност до 4,3 kW, но също така предлага и впечатляваща икономия на енергия. Времената, в които се налагаше да жертвате комфорт за енергийна ефективност, вече са в миналото.

Какво е инверторен вентилаторен конвектор?

Инверторните вентилаторни конвектори са устройства, които осигуряват контролирано ниво на климатизация в помещението. Те работят на принципа на вентилация, където въздухът извън помещенията се използва за охлаждане или затопляне на интериора. С инверторна технология, тези устройства автоматично регулират скоростта на компресора, за да поддържат желаната температура, като по този начин спестяват енергия и увеличават комфорта.

Предимствата на инверторната технология

Инверторната технология е революционен напредък в индустрията за климатизация. Основните предимства включват:

  • Намаляване на разходите за енергия
  • По-добра стабилност на температурата
  • По-тиха работа

Мощност и производителност

С максимална охлаждаща мощност от 4,3 kW, инверторният вентилаторен конвектор SLR AIR 1100 DC TR предлага ефективност и производителност, подходящи за средни и големи помещения. Дизайнът на устройството е такъв, че осигурява широко разпространение на въздуха, което спомага за бързото и балансирано отопление или охлаждане на помещението.

Елегантен и съвременен дизайн

Инверторният вентилаторен конвектор впечатлява не само с техническите си характеристики, но и с дизайна си. Цялостният дизайн на предния и страничните панели е изпълнен с внимание към детайла и естетически аспект. Със своите изчистени линии и модерна визия, устройството лесно се вписва във всеки интериор.

Сензорно управление

Едно от основните предимства на SLR AIR 1100 DC TR е сензорното управление. Възможността за управление от уреда или чрез външен контролер предоставя допълнително удобство и гъвкавост на потребителя. Независимо дали се нанасяте в нов дом или търсите начин да актуализирате съществуваща система за климатизация, инверторният вентилаторен конвектор ще отговори на вашите очаквания.

Лесна инсталация и поддръжка

Инсталирането на инверторния вентилаторен конвектор е бързо и лесно, а поддръжката му не изисква специализирани технически познания. С правилна грижа и редовна проверка, устройството ще служи дълго и безпроблемно. Ремонтите, ако се наложат, също са значително по-евтини, благодарение на надеждността на самото устройство.

Заключение

Инверторният вентилаторен конвектор SLR AIR 1100 DC TR е невероятно мощен и ефикасен, идеален за всякакви жилищни и офис пространства. С технологични иновации и съвременен дизайн, нищо не може да се сравни с комфорта, който предоставя. За тези, които търсят енергийно ефективно решение със стил, този продукт е непременно добър избор.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!