Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Tермопомпа с водосъдържател Gree Versati III GRS-CQ10PdG/NhH-E

Tермопомпа с водосъдържател Gree Versati III GRS-CQ10PdG/NhH-E

12799,99 лв.

Код: 2560197bt Категория:

Описание

Термопомпите с водосъдържатели Gree Versati III GRS-CQ10PdG/NhH-E предлагат иновации в сферата на отоплението и охлаждането. Тези устройства комбинират енергийна ефективност с напреднали технологии, предоставяйки идеално решение за приятен климат в домашната или работна среда. В следващите параграфи ще разгледаме основните характеристики и предимства на модела, както и възможностите, които предлага.

Основни характеристики на Gree Versati III

Една от ключовите характеристики на термопомпата Gree Versati III е нейното представяне в двете основни функции – отопление и охлаждане. С мощност на охлаждане от 8.5 kW и отопление от 9.5 kW, устройството осигурява висока ефективност и оптимално работно представяне.

Енергийна ефективност и производителност

Консумираната мощност при охлаждане е само 2.24 kW, а при отопление – 2.07 kW, което означава, че термопомпата е проектирана да работи с висока енергийна ефективност. Один от показателите на енергийна ефективност е EER (хладилен коефициент на охлаждане) и той достига 3.79, докато COP (коефициент на трансформация на отопление) е 4.59, което я прави предпочитана за икономия на разходи за енергия.

Широк температурен диапазон

Термопомпата Gree Versati III работи нормално в много широк температурен диапазон. При охлаждане, темепературата може да достигне до 48 °C, а при отопление – до -25 °C. Това я прави подходяща за всякакви климатични условия, което е важно за потребителите, които живеят в различни географски райони.

Вътрешно и външно тяло на термопомпата

Говорейки за конструкцията, Gree Versati III е проектирана да бъде не само ефективна, но и лесна за интеграция в различни среди. Вътрешното тяло с размери 1756 x 600 x 600 мм и тегло 210 кг е достатъчно компактно, за да намери място в почти всяко помещение. Нивото на шум е 29 dB, което осигурява тиха работа, идеална за спални и офиси.

Външно тяло и спецификации

Външното тяло е с размери 787 x 982 x 427 мм и тегло 82 кг, което го прави стабилно и издръжливо. С тръбни връзки с размери 6.35 и 12.7 мм, монтажът на външното тяло е лесен и бърз. Нивото на шум при охлаждане е 55 dB, което е приемливо за повечето приложения.

Гаранция и поддръжка

Производителят предлага 24-месечна гаранция, която е важен фактор при избора на термопомпа. Наличието на висококачествен хладилен агент R-32 допринася за енергийната ефективност и устойчивост на устройството.

Изводи и заключение

Като заключение, термопомпата Gree Versati III GRS-CQ10PdG/NhH-E е отлично решение за всеки, който търси надежден и енергийно ефективен метод за отопление и охлаждане на помещения. Нейните характеристики я поставят сред водещите в индустрията, а иновацията в техниката я прави отличен избор за професионалисти и домакинства.

Допълнителна информация

Производител

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

Гаранция

24 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!