Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вентилаторен конвектор SL SMART S1 Инвертор 1000 в комплект с управление B0872

Вентилаторен конвектор SL SMART S1 Инвертор 1000 в комплект с управление B0872

1585,00 лв.

Код: Вентилаторен конвектор SL SMART S1 1000 B DC + B0872bc Категория:

Описание

Представяме ви Вентилаторен конвектор SL SMART S1, иновативен продукт, съчетаващ висококачествени технологии и модерен дизайн. Неговата функционалност не се ограничава само до охлаждане. Той предлага многостранно решение за климатизиране, изсушаване, отопление и филтриране на въздуха. Уникалната му конструкция е проектирана да се вписва в съвременните интериорни решения, а с дебелина само 12.9 см, той е изключително компактен и стилен.

Главни характеристики на Вентилаторен конвектор SL SMART S1

Изключителна енергийна ефективност

С DC мотора, Вентилаторен конвектор SL SMART S1 предлага ефективна работа с минимална консумация на енергия. Осигурете си комфорт през целия ден, без да се притеснявате за високите сметки за електричество.

Дизайн и стил

Елегантният му и изчистен дизайн с вградена вакуумна система дава на вашия интериор модерен вид. SL SMART S1 се предлага в различни модели, което позволява избор на подходяща мощност, според нуждите на потребителя.

Модификации и опции

Серията SL SMART предлага 5 различни модела, предоставящи на потребителите опции за различни мощности и спецификации. Всеки модел е проектиран с внимание към детайла, осигурявайки оптимални резултати.

Функция за филтриране

Конвекторът не само затопля или охлажда; той също така филтрира въздуха, премахвайки прах и замърсявания, което го прави идеален за хора с алергии или чувствителност към замърсители.

Как да изберем правилния вентилационен конвектор?

Оценка на нуждите

Преди да направите избор, важно е да оцените нуждите на вашето помещение. Върху площта, височината на таваните и желаната температура, зависи типа и мощността на конвектора, който ще изберете.

Професионална инсталация

Ние препоръчваме да се свържете с професионалисти за инсталирането на вашия нов вентилаторен конвектор. Те ще осигурят, че устройството функционира оптимално и безопасно.

Поддръжка и обслужване

Редовната поддръжка е важна за дългосрочната работа на вашето устройство. Проверявайте филтрите, почистването на вентилаторите и периодичните инспекции за осигуряване на ефективността на конвектора.

Заключение

Вентилаторен конвектор SL SMART S1 е един от най-иновативните решения на пазара, когато става въпрос за климатизация на вашето помещение. Не пропускайте възможността да инвестирате в качество и комфорт.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!