Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Tермопомпа Gree Versati IV Monobloc GRS-CQ10Pd/NhG4-E

Tермопомпа Gree Versati IV Monobloc GRS-CQ10Pd/NhG4-E

7900,00 лв.

Код: 2560362bt Категория:

Описание

Термопомпа Gree Versati IV Monobloc GRS-CQ10Pd/NhG4-E е иновационно устройство, предназначено за ефективно климатизиране и отопление на различни пространства. Тази термопомпа е проектирана с акцент върху високата производителност и ефективност, като осигурява надеждно решение за контрол на температурата през цялата година.

Основни предимства на термопомпа Gree Versati IV

Ако искате да инвестирате в уред, който предлага не само комфорт, но и значителни икономии на енергия, то термопомпата Gree Versati IV Monobloc е за вас. Тя притежава множество предимства:

1. Висока енергийна ефективност

С показателите EER (4.49) и COP (4.61), тази термопомпа демонстрира изключителни резултати по отношение на преобразуването на енергия, което я прави един от най-ефективните уреди на пазара.

2. Широк диапазон на работа

Термопомпата може да функционира при температура от -25 до 48 °C, което я прави подходяща за различни климатични условия. Това я прави идеалното решение за всяко приложение – било то в домашни условия или в търговски обекти.

3. Лесен монтаж и поддръжка

С моноблочната конструкция, термопомпата Gree Versati IV е лесна за инсталиране, а също така изисква минимална поддръжка. Това е значително предимство за потребителите, които искат безпроблемна работа.

4. Екологичен хладилен агент

Използването на хладилен агент R-32 е екологична альтернатива, която намалява въздействието на парниковите газове. С термопомпата Gree Versati IV вие не само че гарантирате комфорт, но и спомагате за опазването на околната среда.

Технически характеристики на термопомпа Gree Versati IV

Нека разгледаме по-подробно техническите спецификации:

Отдавана мощност на охлаждане и отопление

Отдавана мощност на охлаждане е 8.8 kW, а отдавана мощност на отопление достига до 10.0 kW, което осигурява ефективно климатизиране на пространството.

Консумирана мощност

С консумация от само 1.96 kW при охлаждане и 2.17 kW при отопление, термопомпата Gree Versati IV предлага висока производителност с по-ниски оперативни разходи.

Нивото на шум

С ниски нива на шум (58 dB при охлаждане и 61 dB при отопление), устройствата осигуряват комфортна среда, без неприятни шумове.

Гаранция и надеждност

С 2 години гаранция, Gree Versati IV предлага душевен мир на потребителите в случай на неочаквани проблеми.

Заключение

Избирайки термопомпа Gree Versati IV Monobloc GRS-CQ10Pd/NhG4-E, вие инвестирате в качеството и ефективността. Тази термопомпа е проектирана с мисъл за потребителя и е идеалното решение за климатизация и отопление. Със своите несравними характеристики и предимства, тя е едно от най-добрите решения на пазара.

Допълнителна информация

Производител

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

Гаранция

24 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!