Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Влагоуловител AQUARIA S1 20 P

Влагоуловител AQUARIA S1 20 P

790,00 лв.

Код: AQUARIA S1 20 Pbc Категория:

Описание

Влагоуловителят AQUARIA S1 20 P е иновативно решение за вашето ежедневие, осигурявайки максимален комфорт и здравословен климат в помещението. С капацитет за обработка на помещения до 90 м3, този уред може да бъде идеален за кухни, бани и дори малки офис пространства. Заради вградения WiFi модул, можете лесно да управлявате устройството от разстояние през вашия смартфон, което ви дава свободата да контролирате климатичните условия, дори когато не сте вкъщи.

Уникална Функционалност и Удобство

AQUARIA S1 20 P предлага множество функции, които значително улесняват ежедневието. Моторизираната клапа дава възможност за прецизно разпределение на въздуха, гарантирайки, че всяка част от помещението получава необходимото количество свеж въздух.

HEPA Филтър за Чист Въздух

HEPA филтърът е задължителен елемент за всеки влагоуловител, а AQUARIA S1 20 P е изключение. Този филтър улавя минимални частици и алергени от въздуха, предоставяйки ви възможност за дишане на по-чист и здравословен въздух.

Функция Изсушаване

Функцията за изсушаване е чудесен инструмент за премахване на излишната влага от помещението. Тя е особено полезна в области с висока влажност, където може да предотврати образуването на мухъл и плесени.

Кой е Подходящ за Устройството?

Този влагоуловител е идеален за всички, които искат да подобрят качеството на въздуха у дома или на работното място. За семействата с малки деца, този уред може да бъде идеалният партньор за осигуряване на безопасна и здрава среда.

Лесно Управление

Управлението на AQUARIA S1 20 P е интуитивно и лесно. С приложението за мобилни устройства можете да изпращате команди, да преглеждате текущото състояние на уреда и да настройвате предпочитаните настройки без усилия.

Естетически Дизайн

Не само, че влагоуловителят е функционален, но и стилен. С модерен и елегантен дизайн, AQUARIA S1 20 P ще допълни интериора на всяко помещение. Независимо дали го позиционирате в дневната или в спалнята, този уред привлича погледите и работи тихо.

Как да Изберем Правилния Влагоуловител?

Изборът на правилния влагоуловител изисква познаване на характеристиките, които ще отговорят на вашите конкретни нужди. С капацитет до 90 м3, AQUARIA S1 20 P е подходящ за малки и средни помещения. Важно е също така да се разгледа бройката на хора, които обитават помещението, тъй като това ще повлияе на нивото на влага.

Параметри на Уреда

При избора на влагоуловител, обръщайте внимание на мощността, размера на резервоара за вода и допълнителните функционалности, които предлагат подобряване на комфорта. AQUARIA S1 20 P не само, че предлага отлична производителност, но и Smart технологии, които контролират метеорологичните условия.

Грижи и Поддръжка

За дългосрочна работа на уреда, важно е да се следват инструкциите за поддръжка и почистване на HEPA филтъра. Препоръчително е да се проверява често, дали филтърът е запушен, за да се осигури оптимална работа.

В заключение, влаговлажещият уред AQUARIA S1 20 P е идеален за всяко домакинство, желаещо да поддържа здравословен и приятен климат в помещението.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!