Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Термопомпа AUX ACHP-H10/5R3HA

Термопомпа AUX ACHP-H10/5R3HA

6879,98 лв.

AUX ACHP-H10/5R3HA е сплит термопомпа, работеща с екологичния фреон R-32. Моделът може да се използва както за охлаждане, така и за отопление, осигурявайки до 65 ⁰C температура на водата. Освен за отопление на жилището може да ползвате затоплената вода и за битови нужди. Отличава се със стабилни температури при работен диапазон до -25 ⁰C при отопление и до +52 ⁰C при охлаждане.

Код: 2560646bt Категория:

Описание

Хладилно-отоплителните решения стават все по-популярни в съвременното строителство и ремонти. Термопомпата AUX ACHP-H10/5R3HA е един от най-добрите примери за иновационна и устойчива технология, която осигурява комфорт в домашната среда. С работния си диапазон, включващ температури до -25 °C при отопление и до +52 °C при охлаждане, този модел е многофункционален и ефективен.

Предимства на термопомпите

Екологични решения

Термопомпата използва фреон R-32, който е известен със своите ниски вредни емисии. Тези технологии са ключови за намаляване на въглеродния отпечатък и оказват положително влияние върху околната среда.

Икономия на енергия

С висока ефективност при отопление и охлаждане, AUX ACHP-H10/5R3HA спомага за значителна икономия на енергия. Моделът предлага EER от 4.8 и COP от 3.1, което означава, че всяка инвестиция в устройството се възвръща бързо.

Технически спецификации

Основни особености

Термопомпата разполага с Wi-Fi модул, което позволява отдалечено управление, и е подходяща за модерни интелигентни домове. Размерите на вътрешното тяло са 790 x 420 x 270 мм, а на външното тяло – 805 x 970 x 395 мм.

Работен обхват

С диапазон от -25 °C до 35 °C при отопление и от -5 °C до 52 °C при охлаждане, AUX ACHP-H10/5R3HA предлага гъвкавост, която отговаря на нуждите на различни климатични условия.

Гаранция и поддръжка

Гаранцията от 36 месеца осигурява допълнителен успех, на който можете да разчитате. Спецификациите на устройството са проектирани с цел висока надеждност и минимизиране на нуждата от поддръжка.

Заключение

В заключение, термопомпата AUX ACHP-H10/5R3HA е идеално решение за отопление и охлаждане на дома. Ефективността, иновацията и устойчивостта я поставят на преден план сред алтернативите на традиционните отоплителни системи. Не изпускайте шанса да внесете комфорт и удобство в своя дом.

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

pa_temperatura-na-cirkulirashhata-voda-oxlazdane

5 ~ 25 °C

pa_temperatura-na-cirkulirashhata-voda-otoplenie

25 ~ 65 °C

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!