Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Влагоуловител AQUARIA S1 16 P

Влагоуловител AQUARIA S1 16 P

620,00 лв.

Код: AQUARIA S1 16 Pbc Категория:

Описание

Влагоуловител AQUARIA S1 16 P: Вашият Перфектен Партньор за Чиста и Свежа Въздух

Когато става въпрос за комфорт в дома, влажността играе ключова роля. Има ли твърде много влага във въздуха, това може да доведе до плесен, неприятни миризми и дори здравословни проблеми. Влагоуловител AQUARIA S1 16 P е създаден да се справи с тези предизвикателства и да ви предостави свежа и здравословна среда.

Как Работи Влагоуловителят AQUARIA S1 16 P?

AQUARIA S1 16 P е проектиран със специална технология, която ефективно премахва излишната влага от въздуха. С капацитет за работа в помещения до 75 m3, този влагоуловител е идеален за стаи, къщи или офиси със средна големина. Неговата система за индикатори за температура и влажност ви позволява да следите условията в помещението и да предприемете действие в необходимия момент.

Функция Изсушаване

Специалната функция за изсушаване на AQUARIA S1 16 P е предназначена за бързо и ефективно намаляване на влагата в помещението. Когато условията на влажност надвишават оптималните нива, просто включете функцията и оставете уреда да свърши останалото. Тази функция е особено полезна в мокри помещения, като бани и перални.

Избор на Скорост на Работа

AQUARIA S1 16 P предлага опция за избор на скорост на работа в зависимост от вашите нужди. Можете да изберете между висока, средна и ниска скорост, което ви дава контрол над производителността на устройството. Колкото по-висока е скоростта, толкова по-голямо количество въздух може да премине през уреда, и толкова по-бързо ще се елиминира влагата.

Ползи от Използването на AQUARIA S1 16 P

Използването на влагоуловител не е само за комфорт, а и за здраве. Ето някои от основните предимства:

1. Предотвратяване на Плесен и Мухъл

С произвеждането на сух въздух, AQUARIA S1 16 P предотвратява образуването на плесен и мухъл, които могат да бъдат опасни за здравето на вас и вашето семейство.

2. Подобряване на Качеството на Въздуха

Тези устройства не само, че отстраняват влагата, но също така подобряват качеството на въздуха, който дишате, намалявайки нивата на алергени и замърсители.

3. Спестяване на Разходи за Отопление

Държането на влажността в оптимални нива може да помогне за спестяване на енергия и намаляване на разходите за отопление, тъй като сухият въздух е по-лесен за затопляне.

4. Увеличаване на Удобството

С AQUARIA S1 16 P в дома ви, ще се насладите на по-удобна и приветлива среда, което е важно за всяко семейство или жилище.

Как да Изберем Подходящ Влагоуловител?

Изборът на правилния влагоуловител е важен за постигане на желаните резултати. Ето какво да вземете предвид:

1. Капацитет на Помещението

Проверете капацитета на вашия влагоуловител. AQUARIA S1 16 P е подходящ за помещения до 75 m3.

2. Функции и Настройки

Различните модели предлагат различни функции. Убедете се, че вашият влагоуловител има всичко необходимо за вашите нужди.

3. Енергийната Ефективност

Изберете влагоуловител с висока енергийна ефективност, за да минимизирате сметките си за електричество.

4. Нивото на Шум

Ако планирате да използвате уреда през нощта, изберете модел с ниско ниво на шум.

AQUARIA S1 16 P е задължителен уред за всеки дом, който стреми да поддържа здравословна и комфортна среда. Не оставяйте влажността да съсипе комфорта ви – направете правилния избор днес!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!