Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Термопомпа AUX ACHP-H08/4R3HA

Термопомпа AUX ACHP-H08/4R3HA

6250,00 лв.

AUX ACHP-H08/4R3HA е сплит термопомпа, работеща с екологичния фреон R-32. Моделът може да се използва както за охлаждане, така и за отопление, осигурявайки до 65 ⁰C температура на водата. Освен за отопление на жилището може да ползвате затоплената вода и за битови нужди. Отличава се със стабилни температури при работен диапазон до -25 ⁰C при отопление и до +52 ⁰C при охлаждане.

Код: 2530025bt Категория:

Описание

Термопомпата AUX ACHP-H08/4R3HA е иновационен продукт, който ще преобрази начина, по който отоплявате и охлаждате своя дом. С помощта на екологичния фреон R-32, този модел термопомпа предлага висока енергийна ефективност и надеждност при работа, дори при екстремни температури. Всички ние знаем колко важно е да имаме комфортна температура в нашето жилище, независимо от сезона. Термопомпите предлагат уникално решение, като използват енергията от въздуха, за да поддържат оптимални условия на живот.

Как работи термопомпата AUX ACHP-H08/4R3HA?

Термопомпата AUX ACHP-H08/4R3HA работи по принципа на термодинамиката, превръщайки енергията на околната среда в полезна. При охлаждане, устройството абсорбира топлината от вътрешността на помещението и я извежда навън, докато при отопление функцията е обратна – топлина от външната среда се прехвърля във вътрешността. Важно е да се отбележи, че този модел предлага оптимални температури на охлаждане и отопление, дори в крайни климатични условия.

Ефективност и устойчивост

С отдавана мощност от 8.45 kW при охлаждане и 8.4 kW при отопление, AUX ACHP-H08/4R3HA е идеално решение за всякакви жилищни или търговски помещения. Процесорът на термопомпата е проектиран за дълготрайна работа и ефективност, с EER от 5.06 и COP от 3.19, което я прави интелигентен избор за потребителите, които искат да намалят енергийните си разходи.

Шум и комфорт

Този модел термопомпа е проектиран с внимание към детайлите, включително шумоизолация. С нивото на шум, достигащо само 31 dB, AUX ACHP-H08/4R3HA осигурява комфортна среда, без нежелателни звукови дразнители, дори когато работи на максимална мощност. Перфектен за спални, кабинети и помещения, в които тишината е от жизненоважно значение.

Функции и предимства

AUX ACHP-H08/4R3HA идва с редица модерни функции, включително интуитивен Wi-Fi модул, който позволява дистанционно управление. Това е особено удобно за хората, които искат да планират своето отопление и охлаждане, без да са физически присъстващи в дома си. С приложението на смартфона, можете лесно да настройвате температурата, да създавате графици за работа и да контролите енергийното потребление.

Устойчив на екстремни условия

С работен диапазон на температура от -25°C до +35°C за отопление и от -5°C до +52°C за охлаждане, AUX ACHP-H08/4R3HA е готов да се справя с всякакви климатични предизвикателства. Независимо дали става въпрос за горещо лято или студена зима, този модел ще поддържа оптимален комфорт.

Гаранция и поддръжка

AUX ACHP-H08/4R3HA предлага 36-месечна гаранция, осигурявайки на потребителите спокойствие и сигурност. Поддръжката на термопомпата е лесна и достъпна, което я прави идеалния избор за заетите домакинства.

Заключение

Ако сте на пазара за термопомпа, AUX ACHP-H08/4R3HA е един от най-добрите варианти. С машина, която съчетава енергийна ефективност, високопроизводителност и иновационни функции, може да сте сигурни, че ще получите продукти с висока стойност. Инвестицията в AUX ACHP-H08/4R3HA означава свеж въздух и оптимален комфорт през цялата година. Не се колебайте повече – направете своя дом по-комфортен, екологичен и икономичен с AUX ACHP-H08/4R3HA!

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

pa_temperatura-na-cirkulirashhata-voda-oxlazdane

5 ~ 25 °C

pa_temperatura-na-cirkulirashhata-voda-otoplenie

25 ~ 65 °C

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!