Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Вентилаторен конвектор за вграждане инвертор SLIR Slim 1400

Вентилаторен конвектор за вграждане инвертор SLIR Slim 1400

1695,00 лв.

Код: Bi2 SLIR naked inverter SLIM 1400bc Категория:

Описание

Въздушните системи за отопление и охлаждане винаги имат важна роля в комфорта на нашия дом или офис. Вентилационният конвектор за вграждане инвертор SLIR Slim 1400 представлява иновационен продукт, който съчетава модерния дизайн с усъвършенствани технологии за ефективна климатизация. С неговите интуитивни функции, той е идеално решение за всеки, който търси ефективност и стил в едно.

Уникални характеристики на SLIR Slim 1400

Този вентилационен конвектор не само охлажда и отоплява помещението, но също така филтрира влагата от въздуха, което го прави идеален за всякакви климатични условия. Уникалната му функция за изсушаване е особено полезна в райони с висока влажност, както и през дъждовния сезон, когато появата на влага може да бъде проблематична.

Компактни размери

С дебелина от само 217 мм, SLIR Slim 1400 е изключително компактен, което му позволява да се интегрира без усилия в различни интериорни решения. Независимо дали става въпрос за дом, офис или комерсиално пространство, той остава незабележим, но изключително ефективен.

Гъвкави инсталационни опции

Вграденият панел на конвектора позволява интелигентно решение за инсталация, без да заема полезно пространство. Този модел е достъпен само с хидравлични връзки отляво, което улеснява процеса на инсталация и настройка.

Енергиен клас и икономичност

Възможността за отопление, охлаждане и пречистване на въздуха прави SLIR Slim 1400 пример за идеална комбинация между комфорт и енергийна икономия. В зависимост от моделите, той образува оптимално решение, което намалява разходите за електрическа енергия и осигурява дългосрочни икономии.

Заключение

Вентилационният конвектор SLIR Slim 1400 е отличен избор за всеки, който търси иновация и качество в климатизацията. Със своите многобройни функции и компактни размери, той е потенциален фаворит за модерните домове и офиси. Не пропускайте да се насладите на комфорт, който предлага!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!