Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен вентилаторен конвектор SL AIR 1600 DC TR

Инверторен вентилаторен конвектор SL AIR 1600 DC TR

2195,00 лв.

Код: SL AIR 1600 DC TRbc Категория:

Описание

В съвремието, когато климатичните технологии напредват с невиждана скорост, инверторният вентилаторен конвектор SL AIR 1600 DC TR се слави като едно от най-иновативните решения на пазара. С DC инверторна технология, този модел предлага несравним комфорт в климатизацията, доминирайки с голямата си охлаждаща мощност до 4,7 kW.

Как работи DC инверторната технология?

DC инверторната технология работи на принципа на адаптивното управление на мощността. Вместо да включва и изключва компресора, какъвто е случаят с традиционните системи, инверторът непрекъснато регулира скоростта на компресора, за да поддържа желаната температура. Това не само че намалява консумацията на енергия, но и осигурява постоянна и комфортна температура в помещението.

Предимствата на инверторните решения

  • По-ниски разходи за електрическа енергия
  • Подобрена ефективност на охлаждането и отоплението
  • По-дълготрайна работа на уреда
  • Повишен комфорт и по-технологичен стил на живот

Дизайн и функционалност

Съчетавайки елегантност и функционалност, SL AIR 1600 DC TR притежава цялостен дизайн на предния и страничните панели. Този стилен вид не само прави уреда лесен за интеграция в интериора на дома, но и улеснява неговото почистване и поддръжка. Вентилаторът е не само изискан, но и нисък на шум, оставяйки ви да се наслаждавате на спокойствието в помещението, докато той работи ефикасно на фоново ниво.

Цифрово управление за максимален контрол

С восококачественото сензорно управление, SL AIR 1600 DC TR дава възможност за лесно регулиране на температурата. Можете да управлявате устройството директно от него или да бъде свързано с външен контролер, предоставяйки улеснен достъп и управление на климатизацията в помещението.

Изборът на инверторен вентилаторен конвектор

При избор на инверторен вентилаторен конвектор, важно е да вземете под внимание различни фактори, включително размера на помещението, в което ще се инсталира, и индивидуалните нужди на вашето семейство. SL AIR 1600 DC TR е проектиран така, че да предоставя висококачествена климатизация за средно големи стаи, с опции за регулиране, които позволяват адаптиране към всякакви условия.

Някои съвети за оптимална употреба

  • Регулярно почиствайте филтрите, за да поддържате максимална ефективност.
  • Използвайте режим на отопление през зимата за допълнителен комфорт.
  • Настройте температурата на удобно ниво, за да намалите енергийното потребление.

С внедряването на SL AIR 1600 DC TR във вашия дом, вие не само че ще се наслаждавате на комфортната температура, но и ще инвестирате в бъдещето на технологиите за климатизация. Подходящ за всякакви климатични условия, той е идеалното решение за модерния дом.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!