Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Gree Soyal II GWH09AKCXD-K6DNA1A

Инверторен климатик Gree Soyal II GWH09AKCXD-K6DNA1A

1880,00 лв.

Код: 2520492_1bt Категория:

Описание

Инверторният климатик Gree Soyal II GWH09AKCXD-K6DNA1A е енергийно ефективно и иновативно решение за охлаждане и отопление на вашето пространство. С мощност от 0.6 до 4.4 kW при охлаждане и от 0.8 до 5.2 kW при отопление, този климатик е предназначен за помещения до 22 квадратни метра, а неговият енергиен клас A+++ го прави идеален избор за икономичен живот.

Основни характеристики

В съвременния свят все по-често се нуждаем от ефективни решения за климатизация, особено с променливото време. Gree Soyal II предлага множество предимства, които го поставят на върха на иновациите и удобството. С вграден Wi-Fi модул, можете лесно да управлявате вашия климатик от смартфона или таблета си, независимо от местоположението си.

Производителност

Гарантирайте идеалната температура в дома си, благодарение на престижния EER от 4.86 и SEER от 9.4, което означава, че животът ви става по-комфортен и икономичен. При отопление, COF е 4.74, като сезонният коефициент достига 5.1.

Технологии и иновации

С иновативните технологии, вложени в Gree Soyal II, ползвате не само стълб на енергийна ефективност, но и пример за устойчивост. При работна температура на охлаждане от -15 до +52 °C и отопление от -25 до +24 °C, този климатик е способен да се адаптира в почти всяка климатична ситуация.

Дизайн и демонстрация

Ако търсите климатик, който не само ще поддържа комфорт, но и ще изглежда естетически приятно, Gree Soyal II е вашият отговор. Неговото елегантно външно тяло, което размери 596 x 899 x 378 mm, ще допринесе за всяка интериорна концепция.

Тишина и комфорт

С ниво на шум от само 19 dB в режим на безшумно охлаждане, можете да се насладите на отличен комфорт без досадни шумове. Този климатик е идеален за спални, офиси и учебни зали, където тишината е важна част от комфорта.

Лесна инсталация и поддръжка

Инсталацията на Gree Soyal II е лесна и бърза, а поддръжката му е минимална, благодарение на високото качество на компонентите. Животът на клиента е в центъра на нашите приоритети и именно затова създадохме климатик с дълготрайност и пестене на ресурси.

Гаранция и безпокойство

С гаранция от 24 месеца, вие сте подсигурени, че получавате надеждно устройство, което ще работи безпроблемно за дълъг период от време. Съчетайте желанието си за комфорт с увереността, че вашето решение за климатизация е правилно.

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

24 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!