Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Арома дифузер Astomi 200 с хромотерапия и овлажнител

Арома дифузер Astomi 200 с хромотерапия и овлажнител

95,00 лв.

Код: Astomi 200bc Категория:

Описание

Арома дифузер Astomi 200 с хромотерапия и овлажнител — идеалното решение за създаване на уютна и релаксираща атмосфера във вашия дом.

Въведение в ароматерапията

Ароматерапията е древно изкуство, известно със своите ползи за ума и тялото. С Интегрирането на ароматерапията в съвременния живот, можете да извлечете ползите от етеричните масла, които не само оздравяват, но и подобряват настроението ви. С арома дифузер Astomi 200 можете да направите точно това!

Какво е ароматерапия?

Ароматерапията използва натурални аромати, извлечени от растения, за да създаде благоприятна среда. Арома дифузерите, като Astomi 200, са специално проектирани да разпространяват тези аромати, създавайки успокояваща атмосфера.

Ползи от ароматерапията

  • Редуциране на стреса и тревожността.
  • Подпомагане на добър сън.
  • Улесняване на дишането.

Как работи арома дифузер Astomi 200?

Astomi 200 е проектиран да бъде лесен за използване. Със своя хромотерапий и овлажнител, позволява на етеричните масла да се разпространяват равномерно в помещението.

Хромотерапия: Какво е това?

Хромотерапията, известна още като цветна терапия, е метод за лечение, който използва цветове и светлина. Цветовете на хромотерапията се смятат за способен да влияят на настроението и да лекуват различни заболявания. С Astomi 200 можете да изберете между различни цветови схеми, адаптирани за вашето настроение.

Как да използвате Astomi 200?

  1. Добавете вода и няколко капки етерично масло в резервоара.
  2. Изберете желаната настройка за хромотерапия.
  3. Натиснете бутона за включване и се насладете на аромата.

Безопасност и функционалност

Astomi 200 разполага с функция за автоматично изключване, която гарантира безопасност при работа. Устойчивата на корозия пластмаса използвана в неговия дизайн добавя допълнителен слой надеждност.

Защо да изберем Astomi 200?

Ако търсите ефективен и безопасен начин да подобрите атмосферата в дома си, Astomi 200 е именно това, от което имате нужда. Неговата изработка, функционалност и дизайн са направени с внимание към детайла, което го прави идеален за всеки дом.

Идеален за всяка стая

Astomi 200 е подходящ за всякакви помещения, от хола до спалнята. Неговите приятни аромати и успокояваща светлина ще ви помогнат да се отпуснете след дълъг ден.

Енергийна ефективност

С ниската си консумация на енергия, Astomi 200 не само ще подобри качеството на въздуха, но и ще спести средства за електричество.

Заключение

С арома дифузер Astomi 200, вие инвестирате в вашето благополучие и комфорт. Започнете своето пътуване в света на ароматерапията с нашия продукт и се насладете на ползите от него.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!