Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик AUX Q-Plus ASW-H09B6C4/BQAR3DI-C1

Инверторен климатик AUX Q-Plus ASW-H09B6C4/BQAR3DI-C1

1050,00 лв.

Инверторен климатик AUX Q-Plus ASW-H09B6C4/BQAR3DI-C1 доставя както нужния ви температурен комфорт, така и свеж, причестен през HEPA филтър въздух. А допълнителната UV стерилизация неутрализира болестотворните бактерии и вируси по естествен път. Моделът е подходящ за помещения с квадратура до 19 кв. м. и се предлага с гаранция 36 месеца.

Код: 2510029bt Категория:

Описание

Инверторните климатици са предпочитан избор за много потребители, тъй като предлагат висока ефективност в отоплението и охлаждането, и са изключително надеждни. В модела AUX Q-Plus ASW-H09B6C4/BQAR3DI-C1, вие ще получите не само прецизен контрол на температурата, но и усъвършенствана система за пречистване на въздуха. Този климатик е идеален за помещения до 19 квадратни метра, предоставяйки необходимия комфорт без излишни разходи за енергия.

Основни характеристики на климатика AUX Q-Plus ASW-H09B6C4/BQAR3DI-C1

С инверторната технология, този климатик притежава значително предимство в сравнение с традиционните модели. При охлаждане, той предлага мощност от 0.8 kW до 4.2 kW, а за отопление – от 1.0 kW до 4.3 kW. Специално внимание е обърнато на енергийната ефективност, като климатикът е сертифициран с клас A++ за охлаждане и A+ за отопление.

Wi-Fi свързаност

С вградения Wi-Fi модул, можете да управлявате климатика чрез мобилно приложение. Това означава, че можете да настроите желаната температура дори когато не сте у дома, осигурявайки максимален комфорт и гъвкавост.

Пчистятелен филтър и UV стерилизация

Този модел е оборудван с HEPA филтър, който улавя прах, алергени и замърсители в околната среда, предоставяйки чист и свеж въздух. Допълнителната UV стерилизация активно неутрализира бактерии и вируси, създавайки здравословна среда.

Екологичен хладилен агент R-32

AUX Q-Plus ASW-H09B6C4/BQAR3DI-C1 използва хладилен агент R-32, който е известен със своето ниско влияние на глобалното затопляне. В сравнение с традиционните хладилни агенти, R-32 е по-екологичен и с по-висока енергийна ефективност.

Размери и ниво на шум

Вътрешното тяло е компактно, с размери 305 x 960 x 219 мм, което го прави подходящо за различни интериорни решения. Нивото на шум при работа е минимално, вариращо между 27 dB (безшумно режим) до 43 dB (високо), създавайки комфортна среда за живот.

Гаранция и поддръжка

Със своята гаранция от 36 месеца, потребителите могат да бъдат спокойни за качеството и надеждността на този климатик. Редовната поддръжка и почистване на филтрите са основна част от експлоатацията му, за да се гарантира дълготрайност и ефикасност.

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

36 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!