Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен Вентилаторен конвектор SL AIR 800 DC TR

Инверторен Вентилаторен конвектор SL AIR 800 DC TR

1550,00 лв.

Код: 01854bc Категория:

Описание

Инверторен Вентилаторен Конвектор SL AIR 800 DC TR: Вашият идеален партньор за комфорт и ефективност в отоплението и охлаждането на всяко помещение. С иновативен дизайн и множество функции, този конвектор може да охлади, изсушава, отоплява и филтрира въздуха, осигурявайки оптимални условия за живот и работа.

Мултифункционалност и компактност

С дебелина само 12.9 см, Инверторен Вентилаторен конвектор SL AIR 800 DC TR представя изключителна компактност, която го прави идеален за всяко пространство. Неговият елегантен дизайн позволява лесното му вписване в интериора на вашето помещение, без да отнема ценно пространство.

Управление със сензорен контрол

Мултифункционалното управление с сензорен контрол предлага удобство и лесно използване. С минимални усилия, можете да нагласите режимите на работа – охлаждане, отопление, изсушаване или филтрация, в зависимост от вашите нужди.

DС мотор за оптимална производителност

DС моторът, използван в SL AIR 800, гарантира висока енергийна ефективност и намаление на шума, което допринася за комфортна обстановка в дома или офиса. Работейки практически безшумно, той осигурява приятно и успокояващо преживяване.

Разнообразие от модела

Серията SL AIR предлага 5 модела с различна мощност, така че можете да изберете най-подходящия вариант за вашето помещение. Независимо дали желаете по-силен конвектор за по-голямо пространство или по-компактна единица за малко помещение, вие ще намерите идеалното решение.

Оптимална енергийна ефективност

Едно от основните предимства на Инверторен Вентилаторен конвектор SL AIR 800 DC TR е неговата енергийна ефективност. С инверторната технология, устройството автоматично регулира мощността си, за да осигури максимален комфорт с минимално потребление на енергия, което е от съществено значение в днешния свят, където всичко е свързано с устойчивото развитие.

Лесен монтаж и поддръжка

Инсталирането на SL AIR 800 е бързо и лесно, благодарение на предварително планираните функции и интегрираните компоненти. Освен това, поддръжката е минимална, което спестява време и усилия на потребителите. С редовно почистване и проверка, устройството ще ви служи години наред без проблеми.

Филтриране и подобряване на въздуха

Този конвектор идва с висококачествени филтри, които значително подобряват качеството на въздуха в помещението. Те улавят прах, алергени и микроскопични замърсители, осигурявайки по-чист и здравословен въздух.

Естетика и функционалност

Инверторен Вентилаторен конвектор SL AIR 800 DC TR не само че предлага превъзходна производителност, но и притежава елегантен и модерен дизайн, който допълва интериора на всяко помещение. С изчистени линии и финни детайли, той е перфектно допълнение, независимо от стила на вашето обзавеждане.

Заключение

Инверторен Вентилаторен конвектор SL AIR 800 DC TR е перфектно решение за вашите нужди от климатизация и отопление. Със своите иновации, стилен дизайн и висока енергийна ефективност, охладете и затоплете вашето пространство само с натискането на един бутон. Независимо от сезона, той ще осигури оптимален комфорт и приятна атмосфера у дома или в офиса.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!