Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен Вентилаторен конвектор SL AIR 200 DC TR

Инверторен Вентилаторен конвектор SL AIR 200 DC TR

1125,00 лв.

Код: 01851bc Категория:

Описание

Искате ли да подобрите качеството на въздуха у дома и да държите температурата в комфортни граници? Инверторният вентилаторен конвектор SL AIR 200 DC TR е решение, което съчетава елегантност, ефективност и иновации. В следващите редове ще разгледаме как този продукт може да трансформира вашето пространство, предоставяйки ви желаната температура за максимум комфорт.

Какво е Инверторен Вентилаторен Конвектор?

Инверторните вентилаторни конвектори са устройства, които предлагат комбинация от охлаждане, отопление, филтрация и изсушаване на въздуха. SL AIR 200 DC TR е уникален по рода си, което го прави идеално решение за всяко помещение. Благодарение на модулирането на мощността, тези устройства адаптират своята работа в зависимост от температурата на околната среда, което намалява разходите за енергия.

Компактни размери с мощност

Едно от най-впечатляващите качества на SL AIR 200 DC TR е неговата компактност. С дебелина от само 12.9 см, той лесно се вписва в почти всякакъв интериор, без да заема много пространство. Линията предлага модел с различни мощности, така че можете да изберете най-подходящия за вашите нужди.

Как работи инверторният вентилаторен конвектор?

Принципът на работа на SL AIR 200 DC TR е лесен за разбиране. Устройството използва DC мотор, който осигурява по-тиха и ефективна работа. Сензорното управление прави настройките удобни и бързи. Вентилаторът регулира насищането на въздуха, което означава, че можете да се наслаждавате на постоянна комфортна температура.

Предимства на инверторния вентилаторен конвектор SL AIR 200 DC TR

  • Ниска консумация на енергия
  • Лесен за инсталиране и поддръжка
  • Стилен и съвременен дизайн
  • Висока производителност и дълъг експлоатационен живот

Икономичност и устойчивост

Екологичната устойчивост е един от ключовите аспекти на SL AIR 200 DC TR. С ниската си консумация на енергия, този инверторен вентилаторен конвектор не само че спестява пари, но и помага за опазване на околната среда. Способността му да се адаптира към променящите се температури спомага за предотвратяване на ненужното натоварване на електрическата мрежа.

Как да инсталирате и поддържате устройството

Инсталацията на SL AIR 200 DC TR е лесна и не изисква специализирани умения. Научно обоснованите инструкции ще ви ръководят през всеки етап от процеса. След инсталацията, редовната поддръжка е необходима за осигуряване на оптимална работа. Почистването на филтрите и проверката на системата ще ви помогнат да поддържате висока производителност.

Идеални приложения на инверторния вентилаторен конвектор

Устройството е перфектно за използване в различни пространства, включително:

  • Домакинства
  • Офиси
  • Търговски помещения
  • Гардероби и други малки закрити пространства

Климатичен контрол с инверторния конвектор

SL AIR 200 DC TR предлага изключителен контрол върху климата в помещението. С функцията за изсушаване, той позволява на жителите да се наслаждават на свеж и чист въздух независимо от сезонните промени. Той също така редуцира риска от развитие на мухъл и плесен, осигурявайки по-здравословен начин на живот.

Заключение

Инверторният вентилаторен конвектор SL AIR 200 DC TR е идеално решение за всеки, който търси ефективност, стил и иновация в климата у дома или на работното място. Не само, че ще държи температурата във вашето пространство на оптимално ниво, но също така ще подобри качеството на въздуха и ще намали разходите за енергия. За повече информация относно инсталацията и поддръжката на този продукт посете нашия уебсайт!

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!