Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Стенен вентилаторен конвектор SLW 800 инвертор (с 3-пътен вентил)

Стенен вентилаторен конвектор SLW 800 инвертор (с 3-пътен вентил)

1670,00 лв.

Код: 01789bc Категория:

Описание

В днешно време, когато нежеланите температурни колебания могат да предизвикат дискомфорт в нашия дом или офис, стенният вентилаторен конвектор SLW 800 инвертор с 3-пътен вентил е вашето решение за идеален климат. Сложете край на горещите лета и студените зими, с това иновативно устройство, което не само охлажда, но и отоплява, филтрира и изсушава въздуха, осигурявайки максимален комфорт.

Какво е стенен вентилаторен конвектор?

Стенният вентилаторен конвектор е идеално решение за климатици, тъй като осигурява гъвкаво управление на температурата в пространствата. В комбинация с инверторна технология, този вид конвектори предлагат максимална енергийна ефективност. SLW 800, с неговия естетичен и плосък дизайн, ще се интегрира успешно във всяко модерно интериорно решение, съчетавайки стил и функционалност.

Защо да изберете инверторен стенен вентилаторен конвектор?

  • Енергийна ефективност: Инверторната технология, използвана в SLW 800, автоматично регулира мощността на устройството в зависимост от нуждите на помещението, което спомага за намаляване на разходите за електрическа енергия.
  • Тих режим на работа: Благодарение на тангенциалния вентилатор, конвекторът работи тихо, предоставяйки комфорт без неприятен шум.
  • Многофункционалност: SLW 800 не само охлажда, но и отоплява, което го прави идеален за използване през цялата година.
  • Лесно управление: С дистанционното управление с сензорен контрол, можете лесно да настройвате необходимите параметри, без да ставате от удобствения си диван.

Основни характеристики на стенен вентилаторен конвектор SLW 800

Стенният вентилаторен конвектор SLW 800 е създаден с акцент върху детайла и ефективността. Неговите основни характеристики включват:

1. Изцяло плосък и естетичен дизайн

Конвекторът е проектиран да бъде минималистичен, така че да се вписва в съвременни интериори. Плоската му форма е не само красива, но и практична.

2. Голям клапа и тангенциален вентилатор

Голямата клапа позволява широка циркулация на въздуха, докато тангенциалният вентилатор осигурява равномерно разпределение на температурата в помещението.

3. Мултифункционалност

SLW 800 може да охлажда, изсушава, и отоплява, което го прави многофункционално решение за всички сезони.

4. Дислей със задна подсветка

Лесно четим дисплей със задна подсветка, позволява на потребителя да следи редица параметри за работа, включително температура и режим на работа.

Ползи от стенен вентилаторен конвектор

Когато инвестирате в стенен вентилаторен конвектор SLW 800, вие получавате следните предимства:

  • Подобрен комфорт в помещението
  • Спестяване на разходи за отопление и охлаждане
  • Лесно инсталиране и работа
  • Подобрено качество на въздуха, благодарение на филтрирането

Заключение

С стенния вентилаторен конвектор SLW 800 инвертор с 3-пътен вентил, вие не само получавате комфорт в дома си, но и спестявате разходи. Вложете в качествен продукт, който осигурява всичко от опции за охлаждане до отопление, идеален за всяко пространство. Изберете SLW 800 и се насладете на перфектния климат.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!