Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Инверторен климатик Toshiba Shorai Edge RAS-B13G3KVSGB-E + RAS-13J2AVSG-E1 – черен

Инверторен климатик Toshiba Shorai Edge RAS-B13G3KVSGB-E + RAS-13J2AVSG-E1 – черен

2450,00 лв.

Инверторният климатик Toshiba Shorai Edge RAS-B13G3KVSG-E / RAS-13J2AVSG-E1 притежава най-високия енергиен клас A+++ на охлаждане и отопление. Моделът е подходящ за помещения до 26 кв.м. С него постигате идеалния климат при ниски разходи, а благодарение на вградения филтър ще се радвате на чист въздух в помещението. Всички климатици от серията имат стилен дизайн в два цвята – бял и черен, изключително тихо външно тяло, вградено wi-fi управление и 60 месеца гаранция.

Код: 2520164_2bt Категория:

Описание

Климатиците с инверторна технология, като Toshiba Shorai Edge RAS-B13G3KVSGB-E + RAS-13J2AVSG-E1, се считат за едни от най-ефективните решения за поддържане на оптималната температура в помещението.

Как работи инверторната технология?

Инверторната технология осигурява променливо управление на мощността на компресора, което води до значителни икономии на енергия. В сравнение с традиционните модели, инверторните климатици могат да регулират своята производителност, за да поддържат постоянна температура, без да се налага включване и изключване на компресора. Това не само намалява разходите за електрическа енергия, но също така подобрява комфорта, тъй като температурата остава стабилна.

Енергиен клас A+++

Toshiba Shorai Edge RAS-B13G3KVSGB-E + RAS-13J2AVSG-E1 притежава енергиен клас A+++, което означава, че е изключително икономичен. С годишен разход на електрическа енергия от само 142 kWh за охлаждане и 878 kWh за отопление, този климатик е идеален както за домашна, така и за офис употреба.

Подходящ за различни помещения

Този модел е подходящ за помещения с площ до 26 квадратни метра, което го прави идеален за малки и средни стаи. Благодарение на своята мощност, климатикът може да осигури оптимален комфорт, без значение от времето навън.

Преди да купите: какво да имате предвид

Преди да инвестирате в климатик, е важно да вземете предвид няколко фактора, включително:

Размер на помещението

Проверете площта, която искате да охладите или отоплите със съответния климатик. Toshiba Shorai Edge е идеален за малки и средни помещения, но не забравяйте да изчислите необходимата мощност в BTU (British Thermal Units).

Инсталация и поддръжка

Уверете се, че инсталацията на климатика може да бъде извършена от квалифициран специалист. Редовната поддръжка е ключова за дълготрайността на уреда, така че се уверете, че имате план за поддръжка на вашия климатик.

Дизайн и тишина

Toshiba Shorai Edge предлага стилен дизайн в два цвята – бял и черен, което го прави подходящ за всяко интериорно решение. Моделът също така работи изключително тихо, което е важен фактор при избора на климатик за спалня или офис.

Допълнителни функции

Моделът разполага с вграден Wi-Fi модул, което позволява дистанционно управление на климатика чрез смартфон или таблет. Тази функция е особено полезна, когато искате да охладите помещението преди да се прибере у дома.

Филтри за чист въздух

Вграденият филтър гарантира, че въздухът в помещението е чист и свеж. Редовната подмяна на филтъра е важна за здравето на вас и вашето семейство.

Безопасност и надеждност

С 60 месеца гаранция, можете да бъдете сигурни в надеждността на Toshiba Shorai Edge. Климатиците от серията са проектирани да работят безпроблемно в различни климатични условия, което ги прави отличен избор за дългосрочна инвестиция.

Допълнителна информация

Производител

Wi-Fi модул в комплекта

да

Отдавана мощност (охлаждане)

Отдавана мощност (отопление)

Консумирана мощност (охлаждане)

Консумирана мощност (отопление)

BTU Мощност

EER (хладилен коефициент на охлаждане)

SEER (сезонен коефициент на охлаждане)

COP (коефициент на трансф. отопление):

SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление):

Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление):

Енергиен клас на охлаждане / отопление

Работна температура на охлаждане

Работна температура на отопление

За помещения

Гаранция

60 месеца

Хладилен агент

Захранващо напрежение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!