Понеделник-Петък: 08:00 - 17:00

гр. Варна, България

ул. „Атанас Москов“ 14А

Обадете ни се

Стенен вентилаторен конвектор SLW 400 инвертор (с 3-пътен вентил)

Стенен вентилаторен конвектор SLW 400 инвертор (с 3-пътен вентил)

1470,00 лв.

Код: 01787bc Категория:

Описание

В днешния забързан свят, комфортът в домашна среда или в офиса играе важна роля за нашето всекидневие. Стенният вентилаторен конвектор SLW 400 инвертор (с 3-пътен вентил) предлага иновативни решения за регулиране на температурата в помещението, както и за подобряване на качеството на въздуха. Тази машина не само че охлажда, но и отоплява, изсушава и филтрира. Със своя естетичен дизайн и плоска форма, вентилаторният конвектор се интегрира безпроблемно във всеки интериор.

Как работи стенният вентилаторен конвектор?

Конвекторите функционират на принципа на термодинамиката, използвайки четири основни функции – охлаждане, отопление, филтриране и изсушаване. SLW 400 инверторът е проектиран така, че да предоставя максимален комфорт с минимално потребление на енергия.

1. Охлаждане и отопление

Устройството позволява преминаване от режим на охлаждане към отопление мигновено. По този начин ще сте подготвени за всякакви метеорологични условия, независимо дали е лято или зима.

2. Филтриране на въздуха

С вградени филтри, стенният вентилаторен конвектор задържа прах, алергени и замърсители, осигурявайки чист въздух в помещението.

3. Технология на тангенциалния вентилатор

Тангенциалният вентилатор на SLW 400 осигурява равномерно разпределение на температурата, което е от ключово значение за комфортната атмосфера.

Дизайн и удобство

С изцяло плоски линии и стилен вид, SLW 400 не само че е функционален, но и привлекателен. Дизайнът му позволява лесно монтиране на стената, а задната подсветка на дисплея добавя допълнителна стойност.

1. Дистанционно управление

С дистанционното управление с сензорен контрол (TR), можете да регулирате температурата, без да се налага да ставате от мястото си.

2. Лесна инсталация

Вентилаторният конвектор SLW 400 е проектиран за лесен монтаж на стена, което го прави перфектен за домашна или офис употреба.

3. Спестяване на енергия

С инверторната технология, SLW 400 поддържа ниски разходи за енергия, което означава по-ниски сметки за ток и по-малко въздействие върху околната среда.

Заключение

Стенният вентилаторен конвектор SLW 400 инвертор (с 3-пътен вентил) е идеално решение за тези, които търсят комбинирано запазване на комфорт и стил. Независимо дали става въпрос за охлаждане, отопление или филтриране на въздуха, SLW 400 е вашият незаменим помощник. Инвестицията в качествени климатични технологии, като стенния вентилаторен конвектор SLW 400, е инвестиция в здравето и благосъстоянието на вас и вашето семейство.

Допълнителна информация

Производител

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Обади се сега!